četvrtak, 14. srpnja 2016.

Kolač od badema i čokolade

Kolač od badema i čokolade Coolinarici je tagirano tagom badem-cokolada. Donosimo vam recept za jednostavnu, ali više nego ukusnu tortu koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim – torta od badema i čokolade. Vrlo ukusan kolač od Nestlé Dessert Corsé čokolade, marcipana i orašastih plodova.

Kolač od badema i čokolade
Stavite 2 cijele naranče u vodu i kuhajte pola sata. PRINT FAVORIT2SVIĐA MI SE2 KOMENTARI0. Sastojci za koru: cokoladni kolac Kolač sa bademima i čokoladom. Recept za pripremanje torte od badema.
Kolač od badema i čokolade
Za pripremanje torte neophodno je pripremiti jaja, šećer, badem, čokoladu, brašno, vanilin šećer i šlag.


Kada se čokolada otopi, umiješajte šećer. Dobro izmiješajte i dodajte mlijeko i vanilin šećer. Priprema torte ne oduzima puno vremena, pa je slobodno možemo nazvati brzom tortom. Ovaj ukusni kolač pravi se bez brašna, umesto čega se koristi mleveni badem. Potrebni sastojci su naranče, jaja, prašak za pecivo, mljeveni bademi, šećer, kakao. Ispunite nekome san ovom lijepom tortom od badema i čokolade i poklonite ju onima koji to najmanje očekuju. Imam osjećaj da je cikla često zapostavljena na našim jelovnicima, ne znam, valjda zato što je svima.


Mokra torta od badema i čokolode on Dnevno. Pravi istinski sladokusci znaju da čokolade nikad dosta i zapravo nikad neće podcjenjivati tu. Content tagged with kolač s bademima. Ova profinjena torta s aromom badema i naranče te bogatom čokoladnom kremom prava je poslastica za ljubitelje čokolade. Naranča, bademi, čokolada i savršena toreta po mom ukusu. Brzo je gotova i jednostavno se priprema. Za početak isprike svima što dugo nije bilo novog posta.


Torta od badema i čokolade (sa šećerom ili bez). Sastojci koji su vam potrebni: 200 g tamne čokolade sa visokim udjelom kakao; 180 g maslaca; 130 g šećer. Miješajte dok ne dobijete glatku kremu, s kojom na kraju premažete kolač. Eh, da, malo sam smanjila količinu čokolade iz originalnog. Ako volite suhe smokve, bademe i prošek, ovo je recept za vas!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.