četvrtak, 21. srpnja 2016.

Kotlovi na pelet

Kotlovi na pelet Kotlovi na pelet Kotlovi i kamini za centralno grijanje namjenjeni loženju drvenim peletima. Ukoliko dvojite između kupnje kotla na pelet ili na drvene cjepanice, pročitajte članak. PelTec namijenjen je za loženje drvenim peletima.

Kotlovi na pelet
U kotao je ugrađen plamenik za izgaranje drvenih peleta sa funkcijom automatske potpale i samočišćenja. Provjerite našu ponudu kotlova i peći na pelet po pristupačnoj cijeni. Dugogodišnja garancija, mogućnost dostave, ugradnje i servisa.


Kotlovi na pelet
Kotao kombinirani na drva i pelete GREENHEAT ADVANCED 25 kW. Dostava i skladištenje peleta je jednostavno, a doziranje i unos u sustav grijanja je automatski i komforan. BESPLATNA dostava na području cijele RH! Najniže cijene peći na pelet i kotlova-NAJPOVOLJNIJE GRIJANJE. Kotlovi na pelet Mareli koriste isključivo pelet kao gorivo i na raspolaganju su snage 18kw, 24kw i 30kw. EUR) uz besplatnu dostavu i gratis puštanje u rad. Ekološki i tehnički najprihvatljivije i najefikasnije rješenje grijanja na pelet prisutno na našem tržištu.


Kolovi za centralno grijanje na na pelete - Centrometal!

Kotlovi na pelet
Zagrijte svoj dom na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način! Set se sastoji od kotla Viadrus U22LP i gorionika Ferroli. STILMETAL eco Smart je potpuno jedinstveni kotao na pelet na tržištu i daje. Kotao dolazi sa jednim vratima koja imaju otvor po meri, za ponuđeni gorionik. BOSCH I CENTROMETAL Čelični i lijevanozeljezni kotlovi predviđeni za loženje peletima, krutim gorivima, uljem ili plinom.


Buderus kotao na pelete - Akcija, Od 16. Noviji sustavi za grijanje koriste najčešće pelete i drvnu sječku. Automatika sagorjevanja u pećima i kotlovima stavlja pelete i drvnu sječku u isti rang s loživnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.