četvrtak, 28. srpnja 2016.

Licitacija vozila 2016

Licitacija vozila 2016 PROMOTIVNI ČLANAK Licitacija rabljenih vozila u organizaciji TRCZ-a 8. Otkako je Telegram prije nekoliko dana objavio da se sprema velika aukcija vozila u državnom vlasništvu, bio sam malo zaintrigiran tim procesom; od pregleda. Ukoliko se uplaćeno vozilo ne preuzme u roku od 7 dana nakon licitacije.

Licitacija vozila 2016
Vršimo licitacije polovnih automobila, provodimo javna nadmetanja na području Zagreba, Splita itd. Kupci će moći licitirati za vozila raznih marki koja su se upotrebljavala u Ministarstvu zdravlja, Općinskom državnom. Otuđenje rashodovanih, neupotrebljivih motornih vozila Poreske uprave putem. P-1616 Komplet novih prstena za LADU SAMARU.
Licitacija vozila 2016
Za gotovo 300 vozIla kojima su upravljali djelatnici Sabora, Vlade i ministarstava licitirat će se. Autor: Stipe Antonijević; komentara.


Minimalno podizanje cijene na licitaciji iznosi 200 kuna, a osim toga postoji još. Ako tražite novo vozilo pozivamo vas da pogledate našu ponudu na. Razgledavanje prijevoznih sredstava: 01. Stanovi (31); Poslovni objekat (72). JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA PRODAJU RABLJENIH MOTORNIH VOZILA- drugi krug-. Uprave za indirektno oporezivanje, Regionalni centar Sarajevo.


Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za robu Područnog carinskog ureda Osijek, vozila, 13.

Licitacija vozila 2016
Objavljuje se javna licitacija prodaje službenih osobnih vozila putem. Velika dražba vozila: Moped za 200 kn, Audi za 4. U subotu licitacija rabljenih auta: Najjeftiniji samo 200 kn. LICITACIJA OSOBITO VRIJEDNIH SORITMENATA IZ ŠUMA. Rashodovana vozila u lotovima Bloka Promet u NIS a. Na osnovu Odluke o prodaji službenih vozila Agencije za sigurnost hrane BiH broj:. ZAGREB - U organizaciji TRZC-a sredinom prosinca bit će održana licitacija rabljenih vozila, na kojoj će zainteresiranim kupcima biti.


Autori fotografija: Goran Mratinović. Godina zaokreta - tako bi se mogla ocijeniti 2016. Poslovanje je stabilizirano uz mjere koje su poduzete unutar tvrtke, ali i nuđenje. Online aukcijska prodaja polovnih i havarisanih vozila. Kupite polovna i havarisana vozila na Online Auto aukciji po najpovoljnijim cenama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.