nedjelja, 3. srpnja 2016.

Makete jedrenjaka

Makete jedrenjaka Nacrti jedrenjaka i maketa brodova. Izrada maketa starih brodova - Duration: 4:15. Zbirka maketa i modela jedrenjaka i parobroda sadrži 90 predmeta.

Makete jedrenjaka
Zbirka je u potpunosti inventarizirana i unesena u računalnu bazu podataka. Prodajem makete jedrenjaka, više vrsta: Jadran, Engleski trgovački, Vasa, Santa. II▻maketa jedrenjaka Usa fregata essex ratni brod proizveden 1799g.


PRODAJEM MAKETU JEDRENJAKA AMERIGO VESPUCCI.

Makete jedrenjaka
Drvene makete jedrenjaka i tradicionalnih hrvatskih brodova. Jedrenjaci, falkuša, batelina, trabakul, leut. Puna kutija maketa za jedrenjake, neotpakovane, po brojevima. Ako iz makete jedrenjaka počne gmizati gusta magla kao iz onog horor filma, a iz magle osvetnički raspoloženi duhovi gusara, lopovu se ne. Barseloni čiju postavku, pored pravih. Zna li neko gdje se u Sarajevu može kupiti neka maketa broda, jedrenjaka i sl.


Strast prema maketarstvu verovatno počinje kao dečja fasciniranost letećim i ratnim mašinama. U susretu sa ovim krhkim i složenim. U setu dolazi predivna maketa jedrenjaka Bounty u omjeru 1:110, 4 boje, kist i lijepilo.

Makete jedrenjaka
Sveta Nedelja - Umirovljenik Miroslav Minarik izradjuje makete jedrenjaka iz 19. Ja još nemam iskustva s maketarstvom ali bih želio raditi drvene makete jedrenjaka. Da li bi vi meni mogli poslati nacrte dubrovačke karake? Srećem pažnju da je izašao prvi broj vrlo neobičnog časopisa ustavari reč je o uputstvu za sklapanje i delovima za pravljenje vrlo verne makete poznatog.


Aukcija "prodaja makete jedrenjaka" je arhivirana. Makete aviona pogodne za delove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.