srijeda, 20. srpnja 2016.

Manžeta košulja

Manžeta košulja Slika 3 od KOŠULJA S MANŽETAMA od Zare. Specijalizirana prodavaonica košulja i modnih dodataka za žene i. Upotpunite dojam odabranog odijela modnim detaljima.

Manžeta košulja
Veliki izbor manžeta, remenja za hlače, rupčića, igla za kravatu. Tadašnja modna kretanja muške mode stavila su naglasak na rukave košulja i kaputa te posebno na krajeve rukava – manžete, koje su bivale dodatno. Jednostavno je teško zamisliti mladoženju u odijelu bez manžeta. Košulja, bilo za poslovne ili svečane prilike, važna je za iskazivanje stila i elegancije modno osviještenog muškaraca.
Manžeta košulja
KOŠULJA PRAVA DULJINA RUKAVA Rukavi su prave duljine kada manšeta pokriva zapešće i dolazi točno do korijena palca.


Isto tako rukav mora biti dovoljno. Kupuj povoljno Muške manžete online na Muške manžete. Tvrdnja da se svaka košulja može nositi u svakoj prilici je mit. U određivanju za koju je priliku košulja odgovarajuća, manžetne igraju jednu od glavnih uloga. II▻manžeta za košulju galileo manžeta za košulju, nove. Croata košulja za vjenčanje ili neku svečanu prigodu, kao. Košulja sa duplom manžetnom – Dupla manžetna, poznata i kao francuska manžetna je tip duge manžetne koja se presavija na pola. Manžetne iz cijele Bosne i Hercegovine.


Manžeta košulja
Ako rukav pokriva manžetu vaše košulje, predugačak je. Najbolje je da rukav dođe do polovine manžete, odnosno da otkriva samo 2 do 4 cm dužine manžete. GUMBI ZA RUKAVE KOŠULJE Nauči više. Manzetne - ovi butici imaju u svojoj ponudi veliki izbor manzetni. Pogledajte razlicite modele manzetni za kosulje, kao i cene i akcije za kupovinu dugmadi za. Prva slika prikazuje pravilnu dužinu gdje rukav završava iznad zglobne kosti šake te je vidljiva manžeta košulje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.