utorak, 19. srpnja 2016.

Maslinovo ulje i limun ujutro

Maslinovo ulje i limun ujutro Ako često imate problema sa zatvorom, ujutro natašte uzmite 1 žlicu maslinovog ulja pomiješanu s 1 žličicom soka od limuna. Maslinovo ulje i limun se koriste kao lek za čišćenje jetre. Poželjno je piti barem po jednu kašiku ujutru i uveče, svakodnevno, a možete i.

Maslinovo ulje i limun ujutro
Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on efikasno čisti krvne. Ja popijem ujutru samo isecedjen sok od pola limuna i maslinovog ulja. Dokazano je da maslinovo ulje i plod masline svojim antioksidativnim djelovanjem.
Maslinovo ulje i limun ujutro
Ujutro na prazan želudac uzmite u usta jušnu žlicu nerafiniranog maslinovog ulja te snažno.


Limun je jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu. Saznajte sve zdrastvene a i ostale predosnti koje pruza kombinacija limuna i maslinovog ulja. Kada se uzima limun i maslinovo ulje kao lek najbolje je ujutro uzeti kašičicu maslinovog ulja i nekoliko kapi limuna. Kašičica dnevno popravlja imunitet: Limun i maslinovo ulje štite od virusa! Jedna kašika maslinovog ulja pomešana sa 1 kašikom soka od limuna, uzima se ujutru na parazan stomak. Ova mešavina čisti žučnu kesu i. O višestrukoj ulozi maslinovog ulja na zdravlje mnogo se pisalo. Tamara Paunović: Kašika maslinovog ulja s nekoliko kapi limuna za dobar.


Maslinovo ulje i limun ujutro
Danas, čim ustanem – popijem kašiku maslinovog ulja s nekoliko kapi. Isprobajte detoks napitak od maslinova ulja i otkrijte njegov dodir na koži. Pomiješati i popiti ujutro natašte. Umjesto uobičajenog losiona za njegu tijela, upotrijebite čisto, djevičansko maslinovo ulje. Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je svakodnevno čišćenje jetre. Moram reći da ovaj jednostavni postupak. Prirodni sok od maslinovog ulja je eliksir zdravlja i dugovečnosti.


Svako jutro pomešajte 1 kasiku maslinovog ulja sa 1 kašikom soka od limuna. Popijte ovu mešavinu na prazan stomak. Pomešajte ove sastojke u maloj čaši i pijte ovo svakog dana ujutru na prazan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.