petak, 22. srpnja 2016.

Miniwash njuskalo

Miniwash njuskalo Vrhunski profi miniwash Kew Alto Wap snage 180 bar prodajem povoljno. Profesionalni miniwash KEW vruća voda odličan povoljno. II▻MINIWASH KARCHER dugo selo okolica.

Miniwash njuskalo
Tagovi:miniwaš,miniwash mini wash,miniwosh,visokotlačni perač,aparat za pranje pod visokim tlakom pritiskom, Wap,karcher,keršer,frank. Radni tlak - 250 bar Protok vode - 1. COMET visokotlačni perač KA 5000 T - miniwash čistač 200 bara - 4,3 kW. II▻miniwash prodajem mini wash 1450 w power technik malo.


Miniwash njuskalo
Uređaji i proizvodi za čišćenje, Karcher sistemi, Karcher se specijalizirao za razvoj, proizvodnju i uporabu sistema za čišćenje. Kraj Dugog Sela nesretni Tomislav Galovec (20) ušao je u strujni krug dok je prao auto u vlastitom dvorištu i ostao na mjestu mrtav. Imam miniwash iz naslova 3 godine i nedavno je poceo kasljucati. Zna li itko ima li gdje uzet ovakvu diznu za miniwash? Nista stavio ga na njuskalo i prodao ga u djelove za cca 500kn. Trebao bih miniwash koji bih koristio 5-10 puta godi¹nje: lagano pranje. Zastupanje, distribucija i prodaja građevinskih strojeva i rezervnih dijelova te servis strojeva i postrojenja velikih proizvođača građevinske opreme.


Kn, PERAČ VISOKOTLAČNI PW1500WB B&D 1500W 120bar. Miniwash Visokotlačni perač B&D 1400W 120 bara.

Miniwash njuskalo
Steta je kad se vec daje 500 eura za miniwash ne uzet neki s toplom vodom za koju. Stoga vam, ako nemate miniwash, savjetujemo da skuter ili motocikl operete u autopraonici. To pranje bi trebalo biti dosta detaljno, a ne da se. Kavi su ovi prstenovi za par sto kn sa njuskala? Preporuka je da ne pereš miniwash-em nego ručno. Naravno miniwash se podrazumijeva, ali danas na svakom čošku.


I onda nakon nekog vremena uzeo bih miniwash i samo saprao dignutu farbu! Već sam njuškao za drugu felgu, ali nema ih u izobilju i košta 2000 - 3000 polovna. Ak je miniwash u igri onda ti eto krivca.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.