utorak, 12. srpnja 2016.

Najbolji lovački karabini

Najbolji lovački karabini Najbolji lovački karabini Nedavno je izašao članak u jednom engleskom lovačkom. H&H Royal - je najbolja sačmarica na svijetu za ptice po eng. Za te pare neces naci bolji karabin.

Najbolji lovački karabini
Najbolji lovački karabini
Kod naših lovaca vrlo često se javlja dilema sa kojim kalibrom i kojim zrnom. Lovački karabin prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: lovački karabin.
Najbolji lovački karabini
U asortimanu imamo najkvalitenije lovačke karabine renomiranih proizvođača: Baikal, Benelli, Browning, Crvena Zastava.


Najbolji lovački karabini
Takođe, slažem se sa kolegom Darkom da za mladog lovca sa. Lovacki kalibar 7x64mm15 objava14 lip 2009Koji kalibar za prvi (jedini) Karabin. Civilni sektor › Opća raspravaSpremljeno u privremenu memorijuSlično25. OCENA: Da li je ovo najbolji Zastavin LOVAČKI KARABIN! OružjeSpremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu4. Postby EdgarFranjul » Sat May 28, 2011 6:52 pm.
Najbolji lovački karabini
Crvena zastava, ako se ne varam, kundak bajerski sa proširenjem na. Najbolji kalibar za lovački karabin.


Najbolji lovački karabini
Ovo je neiscrpna i vrlo široka tema, jer se odmah postavlja pitanje: za lov. Cev je izrađena od hrom-vanadijum čelika, metodom hladnog kovanja, što garantuje visoku. KLIKOM NA PROFIL, VELIK IZBOR OPREME ZA SPORT, LOV I RIBOLOV. Malo sam šrunfao po netu i gledam koji kalibar odabrati za lovački karabin. Poluautomatske i pump-action sačmarice, poluautomatski lovački karabini i. Prijatelj mi je preporučio kalibar 308 win. Kod nekih lovaca je i dalje aktuelno razmišljanje da treba tražiti. Karabini su dobar izbor za lov divlje svinje sa čeke, i za takav lov je potrebno. Snajperska puška, prerađena u lovački karabin “crna strela”, još jedan je naš izvozni adut u ovoj oblasti.


Već smo otpremili oko 60 primeraka te.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.