subota, 23. srpnja 2016.

Obračun plaće u excelu 2017

Obračun plaće u excelu 2017 Obračun plaće u excelu 2017 Na našem portalu objavili smo upravo i model obračuna plaće (Excel.xlsx) u kojem možete izračunati bruto odnosno neto iznos svoje. IZRAČUN PLAĆE: Unesite podatke u zelena polja! Kalkulatori su izrađeni u suradnji sa Zagreb data d.

Obračun plaće u excelu 2017
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoObračun plaća nakon izmjena poreza i prireza. Excel dokument u kojem možete vidjeti obračun plaća u 2014. Aplikacija za obračun plaća u excelu. Ovdje možete naći arhivu obračuna za plaće, dohotke i honorare, bilo da za zadani neto.


Obračun plaće u excelu 2017
U knjizi su objavljeni izmijenjeni i dopunjeni Hrvatski standardi financijskog izvještavanja. JOPPD Excel program je radna knjiga (workbook, XLS datoteka) za izradu JOPPD. Sve stjecatelje i njihove matične podatke možete unijeti u listu stjecatelja. Slijedeća verzija aplikacije će biti označena kao verzija V2017 i. Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno provjeri procijenjeni. Izmjenama Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine. Procjena plaće nakon porezne reforme koja je stupila na snagu 1.
Obračun plaće u excelu 2017
IO1), koji su otisnuti u prilogu ovoga Pravilnika.


Knjižnica za računovođe, plaće i računovodstveni standardi. Evidencija radnog vremena po radniku (excel). Imate kadrovske probleme u odjelu obračuna plaća? Konačni obračun članarine turističkoj zajednici za 2015. Računski plan za proračune - NOVI (primjenjuje se od 1.1.2017. godine). DOh obrazac u Excelu za 2015 Prijava poreza na dohodak. PDV se obračunava i plaća po sniženoj stopi od 13%.


Jedinstveni okvirni kontni plan u MS Excel-u može se preuzeti kao dokument za. Obrazac obračuna nadoknade za odvojeni život može se preuzeti ovdje. Sa linka ispod preuzmite obrazac za obračun plaće koja je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.