subota, 30. srpnja 2016.

Omoti za knjige gdje kupiti

Omoti za knjige gdje kupiti Nakon odabira škole i razreda, prikazat će Vam se popis obaveznih udžbenika. Uz svaki udžbenik možete odabrati i omot. Kvalitetni samoljepljivi PVC omoti za školske knjige svih dimenzija.

Omoti za knjige gdje kupiti
Naručite online omote za školske knjige za sve predmete i razrede. Omotnice korice za knjige i teke po mjeri , prozirni PP omoti , 100 mic debljine. Omot po mjeri za udžbenike PVC, komad, 1,99. Omot korica za udžbenike PVC rađeni po mjeri za sve dimenzije udžbenika hrvatskih školskih nakladnika.
Omoti za knjige gdje kupiti
U ponudu su omoti za sva osnovnoškolska.


Mame helppppppppppppp knjige me izludile nemogu nikako naći. NAJPOTPUNIJU PONUDA OMOTA ZA UDŽBENIKE, RADNE BILJEŽNICE I BILJEŽNICE. POJEDINAČNI OMOTI ZA KNJIGE I RADNE BILJEŽNICE ZA OŠ. Predbilježbe za udžbenike su završile. Jeff Kinney Gregov dnevnik 7: Lijevo. No svaka knjiga ima svoje dimenzije. Kupila sam pakete u turbo limaču za bilježnice i knjige. Ove za bilježnice, mislim da je unutra 5 omota od.


Omoti za knjige gdje kupiti
Može li mi itko reći gdje bih mogla kupiti pvc omote za knjige za 2. Problem je u tome što se radi o knjigama izdavačke. Prošle godine sam ih kupila u nekoj knjižari na Rudešu, bilo je i u nekoj na. Omoti za indeks i knjige o fotografiji. Jel tko tražio ove godine omote za ŠK knjige. Ono kaze ali svaki dan ides kupovati nesto za skolu, zasto to nisi kupio ranije? Valja kupiti i likovnu mapu, blok za crtanje ili jednostavno svom školarcu priuštiti. Jedna se može kupiti otprilike za kunu, a još jeftinije je kupiti veća.


Originalni omoti za knjige Umatanje knjiga nikada nije bilo. Pvc korice za školske knjige,teke,indekse.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.