petak, 22. srpnja 2016.

Opletena kočiona crijeva

Opletena kočiona crijeva Prvo odredite dužinu kočionog crijeva koji vam je potreban. Slijedeće što napravit je odabir nastavaka (holendera) koji su vam potrebni u. Dečki na BMW forumu rade group buy opletenih teflonskih crijeva za kočnice.

Opletena kočiona crijeva
HEL Performance je tvrtka specijalizirana za proizvodnju čeličnih kočionih crijeva za. Goodridge pletena crijeva imaju velike prednosti: Povećanje pritisaka u kočionom sistemu se neposredno prosljeđuje do kliješta, bez gubitka i zastanka. Tomaso i ja bi rado stavili njihova crijeva, međutim kada smo nazvali čovjek je rekao da bi trebali skinuti crijevo i donijeti ga njima da uzmu. Da li tko ima iskustva sa Lucas opletenim kočionim crijevima?


Opletena kočiona crijeva
U Louisu su na akciji : prednja 89,95 i. Izrada kočionih crijeva (pletenih lajtunga) po mjeri? KYMCO PEOPLE 250 S1 objava24 lip 2007Vozili smo Peugeot Geopolis 2501 objava4 svi 2007Više rezultata za forum. Sarajevo - Centar, 100 KM, optena crijeva. Jel si netko stavljao to na bike i kako je dosao do njih? Netko mi je rekao da u ZG ima neka firma koja radi po mjeri takva crijeva? Naime, vratimo se "tvrdim" crijevima,bez mogucnosti sirenja.


Kako mi kocimo,kompresiramo ulje cilindrom i pritiscemo time kocione obloge na. HEL teflonska čelično opletena kočiona crijeva.

Opletena kočiona crijeva
HEL kočiona crijeva za Suzuki GSX 1400 komplet + kvačilo. U ZG (Vrapce) postoji firma VEP hidraulika. Puno ljudi je tamo dalo izradit opletena kociona crijeva i svi zadovoljni. Malo sam trazio po Splitu,i,normalno,nema ih nigdi kupit. Možete i za druge motore ako hoćete, ili ako imate prijatelje koji su zainteresirani za opletena kočiona crijeva.


Ovaj tekst sastavni je dio web kataloga - Vodiča za kupnju rabljenih 2011. Teflonska cijev opletena Inoxom, PVC obloga.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.