srijeda, 13. srpnja 2016.

Peciva bez kvasca

Peciva bez kvasca Coolinarici su tagirana tagom bez-kvasca. PRIPREMA Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. NAJBRŽA PECIVA BEZ KVASCA za čas spremna kada želimo brz i ukusan doručak…. Peciva su veoma ukusna , najbolje se direktno iz rerne , a mozete ih. Da se peciva i kiflice mogu napraviti i bez kvasca, poznata je stvar i možda vam ne bih ni pisala o tome da nisam bila toliko uzbuđena oko. Pročitajte recepte obilježene peciva bez kvasca i pronađite recept za sebe!


Nema kvasca, nema dizanja, tijesto je od svježeg sira. JEDNOSTAVNA ROLADA: Kolač lijepe forme i finog okusa, bez puno muke. Priprema: Pećnicu zagrijte na 180°C. Baguette bez glutena, kvasca, jaja, laktoze. Sastojci: 750 g Schar Mix B brašna, 3 žlice maslinovog ulja, 1 prašak za pecivo, prstohvat soli, 580 dcl vode. Pozz svima ovdje sam nova i nadam se maloj pomoci od Vas. Naime vrtim danima u potrazi za receptom za kruh, bez kvasca i praska za.


Alergo test pokazao je da sam alergična na kvasac i određene E koji se nalaze upravo u prašku za pecivo i sodi bikarboni. Prema pravilima makrobiotičke prehrane, organizam i krv slabe nakon dugotrajnog konzumiranja peciva s kvascem. Dodati brasno i prasak za pecivo i sve dobro promesati varijacom, da masa bude glatka, i malo gusca od smese za palacinke 3.

Peciva bez kvasca
Postavljeno u: bez-kvasca , brza peciva , brze kiflice , brze-kiflice-sa-praškom-za-pecivo. GDomacicaWeb stranica totalno bez reda i razuma. Najbolja peciva za doručak ili uz kafu ili čaj. Dodati 500g brašna odjednom i mutiti sve dok se na površini ne pojave mehurići.


E da mi je neko rekao da ću peći hleb u aparatu za galete, nasmejala bih mu se u lice i rekla bih mu: Ma daaaj, ne pričaj gluposti!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.