srijeda, 20. srpnja 2016.

Pgp kabel akcija

Pgp kabel akcija Pgp kabel akcija Model: PGP 3x2,5; Dostupnost: Dostupno. Dovoljan je jedan klik do svježih mjesečnih informacija o akcijama i.

Pgp kabel akcija
Kabel koji je primjeren za industrijsku i kucnu fiksnu instalaciju; Instaliramo ga na otvoreno, u suhe, vlazne, mokre prostore, u ili na zbuku, u stijene, beton.
Pgp kabel akcija
AKCIJA NYM-J 3x1,5 SIVA Kabel PGP 3x1,5m2 Pakiranje :50m. Kabeli (kablovi) za elektroinstalacije NYM-J 3x1,5 PGP 3x1,5m2.
Pgp kabel akcija
Zanima Vas cijena za proizvod KABEL PGP ? Vodič (N)YM-J (PGP) 5x10 mm2, sa zašt.
Pgp kabel akcija
CPU: AMD Dual-core, 1 GHz, RAM: 4 GB, HDD: 500 GB Grafika: AMD Radeon HD 8210, Ostalo: DVD±RW.


Budite uvijek na vrijeme informirani. Putem naših newsletter-a uvijek ćete prvi dobivati informacije o aktualnim promocijama, akcijama i specijalnim ponudama. Prijavite se in prvi boste izvedeli za vse akcije in ugodnosti v. Nov produžni kabel 3x1,0 mm 20 metara AKCIJA! Produžni kabel za struju 3 x 1,0 mm.

Pgp kabel akcija
Akcija garažnih i industrijskih vrata. Uobičajeni naziv PGP (plastika-guma-plastika) se odnosi na vrstu izolacije, a vanjski sloj izolacije je uglavnom sive boje. Kabel PP(PGP) 50 metara 3x1,5 mm2 159,9o kn, Kabel PP(PGP) 50 metara 3x2,5 mm2 249,9o kn.
Pgp kabel akcija
Kabel PGP (NYM-J) 5 x 2,5 mm2 šifra artikla tip kabela konstrukcija (mm2).


PP-Y (PGP), kabel antenski sa utikačima, baterije, lampe baterijske te led baterijske lampe - spojnice križne za gromobranske trake, grla za žarulje, lampe. AKCIJA, Proizvodi na akciji za prikaz na front pageu u desnom stupcu. Instalacijski kabel pogodan za upotrebu u kućanstvu i industriji. Ispunite formular i pošaljite nam upit za željene proizvode kako biste saznali cijene i akcije koje trenutno nudimo. LiYCY; LiYCY-TP; Kabeli za alarme; Kabeli za zvučnike. Kabel RG6, Kabel RG59, Kabel za zvučnike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.