srijeda, 20. srpnja 2016.

Podravka dionice cijena

Podravka dionice cijena Dionica: PODR-R-A (ZSE) Djelatnost: Prehrana. Ukoliko primijetite netočan podatak ili želite dodati podatak. Oprezne procjene postoje i kažu da bi cijena mogla biti između 300 i 400 kuna, a oni malo optimističniji smatraju da bi mogla dosegnuti i 500.

Podravka dionice cijena
Od danas u ponudi nove dionice Podravke za 300 kn. Iako Podravku u posljednje vrijeme prate prilično negativne vijesti - primjerice, objava razočaravajućih rezultata, cijena dionice nezaustavljivo. Državni udjeli u Končaru, Podravki i HT-u, kao i niz manjinskih udjela.


Na Zagrebačkoj se burzi dionicama Končara jučer trgovalo po cijeni od.

Podravka dionice cijena
Podravku, mora platiti stvarnu cijenu od tisuću kuna po dionici? Podravka vrijedi put puta više od sadašnje tržišne cijene. Analitičari Raiffeisena ciljanu su cijenu dionice Podravke spustili na 263 kune, dok je preporuka ista kao i u lanjskoj analizi i glasi - zadržati. Naime, cijena dionica Podravke je narasla posljednjih nekoliko mjeseci paralelno s ostatkom tržišta kapitala u Hrvatskoj 30-40 % od neke razine od cca 220. Tjedan su obilježile dionice HT-a i Podravke kojima se najviše. Dionice, vrednovanje dionica poduzeća, tržišna cijena dionice, diskontirani. Cijena dionice Ine spustila se u petak na 3. Od tog prometa preko pola ostvareno je dionicom Podravke.


Milijunski promet imala je u četvrtak na ZSE samo dionica Podravke, 1,3 milijuna kuna, a cijena joj je pala na 330,70 kuna.

Podravka dionice cijena
Analitičari Erste banke podignuli su ciljanu cijenu dionice Podravke s ranijih 260 na 365 kuna, no s obzirom da je nakon prošlogodišnjeg. Dobre rezultate ostvarile su i dionice Atlantske plovidbe, s porastom cijene od 3 posto, kao i dionice Uljanik plovidbe, čija je vrijednost ojačala. POSLOVANJE: ▫ prehrana i farmaceutika. Podravkina dionica međutim bilježi kontinuirani rast od 3. Indeks blue chip dionica je u tjednu ojačao blagih 0,14 posto, indeks. To su dionice ovih poduzeća: PLIVA, PODRAVKA. Vrijednost dionice Podravke u ovom trenutku smatra se. Dionice su vlasnički vrijednosni papiri koje izdaju dionička društva iz kojih.


Kapitalni dobitak je pozitivna razlika između prodajne i kupovne cijene dionice. Vinci, Lactalis, Arcelor Mittal, Mahle, Celesio, Podravka, Talanx, Frutarom. U postupku dokapitalizacije cijena dionice iznosila je 300 kuna, a trenutno se na Zagrebačkoj burzi cijena kreće oko 330 kuna. Oglašena početna cijena za 42,2 posto dionica Mirne iznosi 5,2 milijuna kuna, a korak povećanja cijene je 520 tisuća kuna. Končaru i Sunčanom Hvaru, pokazuju burze, porasle su cijene dionica. Podravci je, nakon premijerove objave da iako više nije strateška.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.