utorak, 12. srpnja 2016.

Pomsky pas prodaja

Pomsky pas prodaja Brzo i lako prodajte ili kupite svog ljubimca. Prodaja pasa Hrvatska - svih rasa, kupovina pasa. Postavite oglas na našim stranicama specijalizovanim za oglase za pse i štence!

Pomsky pas prodaja
Na prodaju stenci bulmastifa (1 muzjak i 1 zenka). Ukoliko neki pas nije osvoji vaše srce, ovaj sigurno hoće! Pas Boo, najslađi pas na svijetu želja je mnogih Hrvata, ali na. Naime, psi koji se masovno prodaju po oglasnicima se ne uzgajaju, već.
Pomsky pas prodaja
Tibetski Mastiff stenci na prodaju u prvu registrovanu odgajivacnicu u Srbiji "of Wanaby Bay" FCI 4388!


Jedinstvena prilika da kupite vrhunski kvalitet,po. Sibirski samojed pas (medvjeđi tip). POMSKI (eng. pomsky), križanac sibirskog haskija i pomeranskog špica najslađi je pas križanac! Odlučili su tako čitatelji , njih 702 (od 5592). Bulmastif stenci na prodaju - Besplatni mali oglasi - Crna Gora. To je idealno za sve one koji su alergični ili žive u malenim stanovima, pa im takav, inače neodoljivo privlačan pas, odgovara.


A pas je tako cool, ko medo, samo se gega i ne šljivi ništa. Kao preslatki Pomsky, mješanac Haskija i Corgyja, presladak, al uvijek ostane.

Pomsky pas prodaja
Pas je podvrsta sivog vuka, za koga se veruje da je direktni predak psa. Ponekad se psi pare kako bi se dobili kučići za prodaju, a nekad da bi se dobili. Saluki, poznat kao Kraljevski pas Egipta, bio je verni pratilac čoveka još iz vremena. Obe vrste su veoma skupe, pri čemu se čistokrvni psi prodaju po veoma. Postoje odgvajivačnice koje štenad prodaju i za 800e, i to štene koje nije.


Pas ima papire, što meni lično nije bitno, ali sam htela da ih dobijem za slučaj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.