četvrtak, 28. srpnja 2016.

Predsjednik trgovačkog suda u zagrebu

Predsjednik trgovačkog suda u zagrebu Predsjednik suda; Sudac ovlašten za obavljanje poslova sudske uprave; Nada. Kućnim redom Trgovačkog suda u Zagrebu ( u daljnjem tekstu : sud) utvrđuje se. Obavijest strankama - Objava upisa u Sudski registar od 1.

Predsjednik trgovačkog suda u zagrebu
LISTA MENTORA STEČAJNIH UPRAVITELJA TRGOVAČKOG SUDA U ZAGREBU. Ivan Turudić i dalje predsjednik Županijskog suda u Zagrebu. Ranije u petak DSV je za predsjednicu Trgovačkog suda u Osijeku imenovao. Mario Vukelić, predsjednik Visokog trgovačkog suda u Zagrebu.
Predsjednik trgovačkog suda u zagrebu
Pet sudaca trgovačkih sudova privremeno je upućeno na rad u VTSRH. Republike Hrvatske obnaša sudačku dužnost predsjednik i 33 sudac.


OČITOVANJE suca (identitet poznat redakciji) Trgovačkog suda u Zagrebu na traženje jedne od stranaka da ga se kao suca. Na čelu nove sudske institucije u Novom Zagrebu žele biti suci Ivana Mašić i. Zagrebu za koje su se kandidirali aktualni predsjednik Vinko Mioč. Na čelu Trgovačkog suda u Zadru želi ostati Ardena Bajlo. Paul Vandoren, šef Misije EK u RH. Nada Nekić Plevko, predsjednica Trgovačkog suda u Zagrebu, uputila mi je dne. Darko Župančić, sudac i predsjednik Općinskog suda u Samoboru.

Predsjednik trgovačkog suda u zagrebu
Radovan Raduka, sudac Trgovačkog suda u Varaždinu.


Tomislav Nagy, odvjetnik iz Zagreba. Inače, osim ovog u Zadru, biraju se i predsjednici županijskih sudova u Varaždinu, Zagrebu i Bjelovaru, te Općinskog suda u Požegi. Uoči Uskrsa po sili je zakona morao u mirovinu s obzirom na. Bregeš, voditeljica sudskog registra Trgovačkog suda u Zagrebu, mr. Trgovački sud u Zagrebu gotovo tri godine nije dostavio tužbu na odgovor tuženicima u sporu. Boris Vuković, sudac Trgovačkog suda u Osijeku i Ika Mohorović, sutkinja.


Diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1976.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.