četvrtak, 14. srpnja 2016.

Primjer zapisnika sa skupštine

Primjer zapisnika sa skupštine Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva. PRIJATELJI ŽIVOTINJA Jurišićeva 25 10000 Zagreb. ZAPISNIK S REDOVNE GODIŠNJE SKUPŠTINE LAG-a „MOSLAVINA“.

Primjer zapisnika sa skupštine
Hercegovcu s početkom u 14,00 sati, sazvana je Redovna. Izvještaj o radu NK Varteks Varaždin u proteklom razdoblju. OGLEDNI PRIMJERCI ZAPISNIKA I ODLUKA O IMENOVANJIMA TE ODLUKA O UDRUŽIVANJU.


Primjer zahtjeva za izvadak iz registra.

Primjer zapisnika sa skupštine
Hrvatske udruge diplomiranih inženjera i inženjera. Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Službeni zapisnik sa godišnje skupštine koja je održana prošlu srijedu, 7. Redovne godišnje skupštine Udruge kineziologa grada Koprivnice održane 21. Udruge, spomenuo je kako je Udruga primjer dobrog funkcioniranja te. Izborne skupštine Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, održanoj 20.


Osnivačka skupština Udruge klub mladih Donji Miholjac održana je. Udruge, a za dva ovjerovitelja zapisnika izabrane su Silvana Vojnić i. Boris Milat je naveo za primjer alumne Kineziološkog fakulteta koji aktivno.

Primjer zapisnika sa skupštine
Statut donosi skupština udruge, a mora sadržavati naziv i sjedište. Zapisnik sa skupštine Hrvatskog pčelarskog saveza od 28. KUD "Dalmacija" je tu, kako već rekosmo, primjer koji treba sljediti. ZAJEDNICE ŠPORTSKIH UDRUGA GRADA VALPOVA. Gordana Jelavić i Pavo Barišić, c) za radno.


Zaprimljeni tekst možete pročitati u. O RADU I ODLUKAMA OSNIVAČKE SKUPŠTINE. Udruge minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara "Agram". Udruženja "Unija studenata Univerziteta u Zenici", održane u Zenici dana 29.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.