petak, 22. srpnja 2016.

Privatni rendgen u zagrebu

Privatni rendgen u zagrebu Cjelokupna radiološka dijagnostika u potpunosti je digitalizirana te. Možete zatražiti svoj termin za snimanje rendgenom putem interneta u jednom od naših centara, poliklinika u Zagrebu i Splitu. Dentix- digitalni zubni rentgen Digitalni ortopan akcija 180 kn.

Privatni rendgen u zagrebu
Radiologija – RTG, CT, MR, mamografija - Zagreb - okolica. U suvremenoj stomatološkoj dijagnostici rendgenske snimke zuba su nezaobilazan postupak. Bio je u više mandata potpredsjednik Izvršnog odbora Svjetskog senološkog. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoU sklopu NovaMed zdravstvenog centra možete obaviti digitalni dentalni rentgen koji zrači 4 puta manje od običnog.
Privatni rendgen u zagrebu
Poliklinika Dentix - Zubni rendgen (rentgen) - snimanje zubi (zuba).


Timovi u razvojnom i istraživačkom centru su zajedničkim radom kreirali I Max Touch, uređaj jednostavan za korištenje i intuitivan koji. OIB 22786301690 : MBS 080572755 Nadležni sud Trgovački sud u Zagrebu Temeljni kapital 20. Pratimo sve svjetske trendove u radiologiji te uz dodatno stručno usavršavanje u stalnom smo tijeku sa svjetskim trendovima u dentalnoj radiologiji. Soredex Centar Zagreb referentni je centar dentalne radiologije za Hrvatsku i regiju. Paris Simeon, izvanredni je profesor na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu i na KBC-u “Zagreb”. Lauc Centar Zagreb nalazi se u Ilici 19, u samom centru Zagreba, tek nekoliko minuta od Trga bana Jelačića. Dz Zagreb-Centar obavljaju se specijalističke radiološke i UZV-e pretrage na zahtjeve specijalista kliničara.


U poliklinici rade različiti vrhunski specijalisti iz svih grana dentalne medicine, te specijalisti dentalne kirurgije. Najnoviji digitalni zubni rendgen s minimalnom dozom zračenja, pruža. Pregled za vozače; Pregled zaštitara, čuvara i privatnih detektiva;. MultiRay Centar, Martićeva 15, 10000 Zagreb. Tehnologija koju koristimo u Zubnom rendgenu Zaprešić garantira minimalno. Rendgenske snimke zuba i čeljusti najčešće su dijagnostičke metode koje daju.


Pretraga obuhvaća rendgensko snimanje kralježnice (cijele ili jednog segmenta) u dva smjera, a u slučaju funkcijskih snimaka potrebne su još. STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ZAGREB Ulica: Perkovčeva 3.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.