četvrtak, 28. srpnja 2016.

Puljanka novosti

Puljanka novosti Držimo da je, koncepcija udruživanja i stvaranja grupe Puljanka. Novosti preuzete RSS feedom zakašnjele su najmanje 15 minuta u odnosu na.

Puljanka novosti
Nakon više desetljeća medulinska općina. May pozvala Trumpa da zajednički vode novi. Puljanka, nekada najjača trgovačka tvrtka u Puli, danas je na izdisaju. Puljanka u dobi od 36 godina osumnjičena je za neovlaštenu.
Puljanka novosti
Svaki dan radnici, uglavnom trgovci, odlaze iz nje.


Kruh mliječni 400 g i Mliječna kifla 70 g. Uprava Puljanke reagira na jučer objavljeni tekst u tiskanom i web izdanju Glasa Istre, naziva “Trgovina Puljanke prodaje se za 1,43 milijuna. Prije par dana CCS ulaganja objavila su Javni poziv za preuzimanje svih dionica Puljanke, a kako stoji u Mišljenju o ponudi za preuzimanje. Faggian i Soldatić: Maštovi ti kontrolori mreže Puljanka. Pišu: Matilda Bačelić i Dragana Radusinović Tko je zapravo kupio Istru d. Odmah nakon što je Vindija, kako “Novosti” doznaju, izgubivši strpljenje i povjerenje u obećanja uprave Puljanke da će joj dug biti podmiren. U utorak poslijepodne na šumskom predjelu između mjesta Gračišće i Ćusi u blizini Pazina građani su otkrili beživotno tijelo žene. Puljanki u Valturi ističe najam prostora za malu, ali za naše mještane Valture životno važnu trgovinu prehrambenim proizvodima.

Puljanka novosti
DIRLJIVA PRIČA O PULJANKI SA SINDROMOM DOWN, KANDIDIRALI SU JE ZA DOBROTVORKU GODINE Ništa je neće spriječiti da pruži.


Za Kontroling akademiju Poslovna učinkovitost sam se odlučio jer sam prepoznao jedan drugačiji pristup edukaciji. Registrirane djelatnosti: 01 -Poljoprivreda, lov i usluge povezane s njima; 15 -Proizvodnja hrane i pića; 37 -Reciklaža; 50 -Trgovina mot. Tim je sjedinjavanjem nastalo proizvodno poduzeće Puljanka, lider poljoprivredne proizvodnje Južne Istre. Za najljepši izlog u Puli za Valentinovo 2013. PULA - Dragica Olaj, penzionerka iz Pule, nada se da je nakon 42 godine pronašla izgubljenog sina i to preko talijanske državne televizije RAI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.