petak, 8. srpnja 2016.

Registarske oznake u europi

Registarske oznake u europi Nove registarske oznake sa službenim europskim logom i oznakom HR. Registarska oznaka za vozilo u Zagrebu. Berek, Hercegovac, Ivanska, Kapela, Nova Rača, Rovišće. Ideje dizajnera koje ostaju u konceptualnom obliku. Ministar presudio – Na nove registarske oznake dolazi samo EU oznaka! Sljedeći tjedan u Hrvatskoj nove registarske oznake, pogledajte kako.


Ukratko, od ponedjeljka se počinju izdavati nove registarske oznake.

Registarske oznake u europi
Europske unije i oznaku za Hrvatsku - HR, no stare tablice nećete morati mijenjati. Na drugu godišnjicu članstva u Evropskoj uniji i na dan aplikacije za šengenski režim, Hrvatska će prvog jula početi izdavati nove registarske tablice. S Hrvatima je stvar malo kompliciranija, moraju se nakon ulaska u EU do 1. U konačnici, zbog jedne male stvari, registarske oznake na kojoj je bio. Dvije i pol godine nakon ulaska u Europsku uniju Hrvatska bi. Od početka srpnja imat ćemo i nove registarske pločice!


Nakon višegodišnje trakavice s pomalo bizarnim problemima, nakon propalog javnog. Nove tablice na plavoj će podlozi imati grb EU, uz natpis 'HR'. Standardna registarska pločica vozila u Republici Hrvatskoj sastoji se na lijevom početku od plavog polja oznake EU, te potom od dva slova.

Registarske oznake u europi
NOVE REGISTARSKE PLOČICE ZA SVIH 128 GRADOVA Evo što MUP. Broj registarskih pločica za oldtimere sastoji se od slovne oznake PV i tri ili četiri. Vozilo registrirano u Republici Hrvatskoj prilikom napuštanja teritorija. Nakon što se počela graditi najveća elektrana na biomasu u Hrvatskoj. Nevjerojatna saga s novim dizajnom registarskih oznaka, započeta još u prosincu 2013.


To je apsolutno jedina novina na registracijskim oznakama, na kraju se odustalo i od novog dizajna i od micanja grba, tako da se u neku ruku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.