srijeda, 6. srpnja 2016.

Rejting stranaka 2016

Rejting stranaka 2016 Listu okupljenu oko Srpske napredne stranke (SNS) podržava 50,1 odsto. RISTIČEVIĆ O RADULOVIĆU:Priča o rejtingu, a ne može ni stranku da. Izbori u Srbiji biće totalno neizvesni - SNS 50,9%.

Rejting stranaka 2016
Demokratska stranka, koalicija DSS-Dveri i pokret "Dosta je bilo" su na ivici cenzusa, pokazuje istraživanje koje je za list. NOVI SAD - Posle poslednjeg istraživanja rejtinga političkih stranaka i budućih predsedničkih kandidata, mnogi su bili nezadovoljni rezultatima i našli smo se na. Ukoliko bi Aleksandar Vučić postao predsednik Srbije, male su šanse da bi podneo ostavku na mesto predsednika stranke, jer se. Србије (без КиМ) испитаника 1350 ОДГОВОРИ. Potpredsednik opštinskog odbora SRS-a i predsednik Saveta za informisanje Perica Popić rekao je danas na konferenciji za novinare da ova.


SPS sa 11,3 odsto glasova da se izbori održavaju u nedelju, kao i. A prema indiskretnim pričama insajdera bliskih Srpskoj radikalnoj stranci, Nikolić je jednom već politički izigrao Vučića. Ta verzija nastanka Srpske napredne. Novi Crobarometar donosi obrat: Plenkovićev HDZ skoro sustigao SDP. SDP je ostao vodeća stranka s 29,2 posto podrške ispitanika, a na. Izbori - Portal posvećen parlamentarnim, lokalnim i predsedničkim izborima 2016 u Srbiji i regionu, Najnovije vesti, profili stranaka, biografije političara. Rejting ostalih stranakaFoto: Dnevnik Nove TV. CRODEMOSKOP Most u slobodnom padu, najmanje optimistični su birači stranke Pametno.


Rejting stranaka 2016
PREMA rezultatima najnovijeg istraživanja. Srpska napredna stranka ima natpolovičnu podršku birača koji bi izašli na. Istraživanje: SNS-u raste rejting, 6 preko cenzusa. Iz meseca u mesec mediji prenose istraživanja agencije Faktor plus, koja nas uveravaju da je rejting SNS-a „zakovan”na 50%, da je rejting SPS konstantno. Nakon jučer predstavljenih podataka o rejtingu stranaka i mišljenju ispitanika o radu ključnih državnih institucija, danas donosimo rezultate istraživanja o dojmu. Pitanje valorizacije takvog rejtinga u konkretnu političku snagu druge je.


CROBAROMETAR - I dalje neizvjesno na vrhu: SDP vodeća stranka, u stopu ga prati HDZ. Raspon rejtinga za posljednju stranku koja bi u najboljem slučaju mogla prijeći izborni prag.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.