nedjelja, 24. srpnja 2016.

Renault clio 3 zamjena žarulje

Renault clio 3 zamjena žarulje Postojece bih zamijenio sa Philips - Power To Night zaruljama. Sad imam nekoliko pitanja i nedoumica. Kako zamijeniti stopku ili sijalice u stopci na cliu 3 2006-2009 faza 1.

Renault clio 3 zamjena žarulje
How to change headlight bulbs Renault Megane III MK3 2007-2015 model HD. Zarulja 100kn,zamjena besplatna,garancija na zarulju 1godZamena sijalica na Renou led sijalicama-koje led sijalice. View topic - Jedini nacin za zamjenu. Helem, da skratim pricu: NE MOZE SE ZAMIJENITI BEZ SKIDANJA.
Renault clio 3 zamjena žarulje
Inace, karambolka se drzi na 3 sarafa ispod auta i po dva u blatobranima. Megane II problem sa sijalicama10 objava25 ruj 2010Zamjena sijalica SCENIC II3 objava15 kol 2010Laksi nacin za zamijeniti.


Bez odgovarajuce opreme i alata samo nesto mozes da pokvaris. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu15 objava - ‎5 autoriOno što me brine je što u uputstvu Renault kaže (citiram):. Slabija točka Clia III je ergonomija zbog toga što je volan podesiv samo po. Renault priznao te pokriva dio troškova za njihovu zamjenu; Često škripanje. Okrenite za četvrtinu okretaja nosač žarulje 3 i izvadite žarulju. Automobil imam godinu dana i ve ćsam promijenio pet puta žarulje u. V 95 KS Amore može se dobiti i putem leasing financiranja na 3 trećine.

Renault clio 3 zamjena žarulje
Testirani „klio 3“ u verziji sa troja vrata i poznatim 1. Ci dizel-agregatom proizveden je 2007. Potrošnja je još jedan adut Clia koji, usprkos malo jačem motoru, ne posjećuje.


REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI. Renault Clio Hatchback (2005 - 2013) - razmenite svoja iskustva i rešite probleme. Manji kvarovi: Zamjena žarulje na prednjem desnom svjetlu. Moj Clio star godinu i pol, ima 52 000 km i do sada od kvarova zamijenjen. Htjeli su me zajebati), zamjena uz trošak renaulta od 80% nakon puno. Promjeni je na Opel Astri H ili Renault Modus ako je jednostavno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.