utorak, 19. srpnja 2016.

Rezultati upisa na fakultete 2016

Rezultati upisa na fakultete 2016 Rezultati upisa na fakultete 2016 Prijave ispita državne mature u ljetnome roku školske godine 2016. Rok za prigovore na rezultate ispita traje 48 sati od objave: od 14. Podaci za: prijemni ispit, dokumenta za upis, termini upisa i prijemnih ispita, konačne i. Rang lista za upis na studij sastavlja se prema broju bodova koje svaki kandidat može sakupiti iz sljedeće 4 kategorije:. Objava konačnih rang lista za upise na studijske programe:. Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u.

Rezultati upisa na fakultete 2016
Najviše maturanata do sada se prijavilo za upis na Filozofski fakultet u Zagrebu, potom na. Analiza sadržaja i rezultata ispita državne mature iz matematike 2009.


Znat ćete i na kojem se mjestu liste nalaze ti fakulteti, odnosno jesu li oni više. Zatim ćete svoju odluku da želite upisati pojedini fakultet morati i potvrditi. Predmeti i razine koje fakulteti traže za upis - Državna matura i upis na fakultet. Sve se do objave konačnih rezultata i rang liste može promijeniti, a bitno je i da znate. Obavezno obrišite fakultete koji nikako ne biste htjeli upisati. Preddiplomski sveučilišni studiji i preddiplomski stručni studiji.

Rezultati upisa na fakultete 2016
Upisi u na preddiplomske studije u ak.


Ekonomski, Građevinski, Pomorski i Tehnički fakultet. Objavljeni rezultati testa psihomotorike. Provjera psihomotoričkih sposobnosti 2016. Natjecaj_Strucni_Redovni_2016_17_v1. Rang-lista za upis na studij sastavlja se prema bodovima koje prijavljeni kandidati ostvare na temelju sljedećih. Izravan upis na studij u statusu redovitih studenata, pod uvjetom da polože državnu maturu. Rezultate državnih i nekih međunarodnih natjecanja, koji se.


Medicinski fakultet za studij Dentalna medicina – 300,00 kn. Претражите ранг листе за упис по факултетима Универзитета у Београду. Budući da su konačne rang liste za upis na visoka učilišta objavljene.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.