subota, 23. srpnja 2016.

Soda bikarbona za lice

Soda bikarbona za lice Soda bikarbona je dovoljno snažana za borbu protiv akni. Maska pripremljena sa ovim sastojkom i njena primena na lice oko 15 minuta. Prema vašem tipu kože, potrebno je utvrditi omjer sode i kokosovog ulja.

Soda bikarbona za lice
Za osjetljivu kožu napravite omjer 2 na prema. Najefikasnije maske za lice sadrže sodu bikarbonu. Magična soda bikarbona: 14 neverovatnih upotreba u domaćinstvu! Iako je soda bikarbona prvenstveno namijenjena za korištenje u kuhinji.


Soda bikarbona za lice
U jutarnju kaficu stavite kašičicu OVOG DODATKA! I zaboravite na stomačne probleme! Jutarnja kafa je za mnoge obavezan ritual! Nakon toga ostavite da se maska osuši na licu za šta će biti dovoljno 10-15 minuta. Pustite da soda odstoji na licu između 5 i 10 minuta dok ne osetite blago. Kada je lice upilo limun i peckanje minulo, pređite tuferom ili.


Da napravite masku za lice, pomešajte jednu kašičicu limunovog soka sa dve kašičice sode bikarbone. Jedan od načina da upotrijebite sodu bikarbonu za njegu kože jeste da je. Umijte se toplom vodom i nanesite pastu na lice te trljajte nježnim.

Soda bikarbona za lice
Ukoliko želite da vma lice bude kao, što bi se reklo, bebina guza, napravite. Medicinska soda bikarbona bez aluminjuma je prirodno sredstvo za neutralizaciju. Za uklanjanje bubuljica najbolje je da prvo pokvasite lice i ruke, a zatim da. Domaći tretmani za uklanjanje akni ne djeluju svi i kod svakoga baš uvijek i. Za korišćenje sode bikarbone, pokvasite lice, a zatim napravite pastu od sode.


Soda i bikarbona i kokosovo ulje, kada se pomešaju, mogu biti veoma blagotvorni za vaše lice. Piling kože je postao veoma popularan deo. Može se teško poverovati da nešto, što već imate u kuhinji, kao što je soda bikarbona, može biti jeftino sredstvo za hranjenje, zaštitu i lečenje. Za što je sve možemo koristiti?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.