ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Tabakera prodaja

Tabakera prodaja Slični proizvodi ove kategorije: Heart Small Wh. Svaki proizvod koji se prodaje na sličnim stranicama kod nas možete pronaći po nižoj cijeni. Prodaja duvana online,narucivanje duvana.

Tabakera prodaja
Opis proizvoda: Metalna tabakera motalica s različitim uzorcima. Veliki izbor tabakera za kratke,punjene ili motane cigarete:metalne,tapacirane. Pušenje je među raznim staroameričkim kulturama bilo uobičajeno i u prvom je redu imalo obredno značenje. Prvi podaci o pušenju zapisani su u dnevniku.
Tabakera prodaja
Lista loših korisnika 1346; Tema za prijavu fejk proizvoda 171; Tema za prodaju nekrpičarskih stvari -. Stara tabakera za cigarete i upaljač LORD.


Zippo upaljači, tabakere i stare kutije za duvan iz različitih perioda. Tabakera za Cigar dostava 180 din Opis u izradi pitajte. Spadate u grupu uživalaca u dimu pravog duvana? Svaki pravi cigareros zna da će kod nas naći sve što mu je potrebno za vrhunski užitak. TABAKERE, KUTIJE ZA DUVAN Pronađeno je 7 proizvoda. Cena: najniža prvo, Cena: najviša prvo, Naziv proizvoda: A. Online prodaja i slanje brzom poštom.

Tabakera prodaja
Upaljači,privjesci,nalivpera - arhaic, 0, 55,00 kn, 2017-01-30 00:32:27. Lokacija: Sarajevo, 71 000; Cijena: 55,500.


SA - Hitno mi trebaju mjesta gdje ste vidjeli (još bolje kupili) tabakere da se prodaju u Sarajevu, bilo pijaca trafika ili sl. Kompaktan dizajn i jednostavan za nošenje. Ukrašene raznim uzorcima, sjajno brončane boje. Imamo veliki izbor tabakera, veoma su praktične za nošenje cigareta i njihovu zaštitu. Mi imamo tabakere i za žene i muškarce, od eko kože i metala u mnogo. Predmet sa slike – ukoliko imate pitanja slobodno postavite 9 x 8 x cca 1 cm.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.