četvrtak, 7. srpnja 2016.

Tele 2 služba za korisnike na bonove

Tele 2 služba za korisnike na bonove Hoćeš na bonove, hoćeš uz pretplatu, sve je tu - samo biraj! Spremljeno u privremenu memorijuSličnoRačuni i potrošnja. Sve o računima, potrošnji, provjeri stanja i nadoplatama.

Tele 2 služba za korisnike na bonove
Ovdje imaš sve opcije za slaganje baš svoje slagalice. Odaberi koliko interneta trebaš, pa dodaj na to koliko jedinica za pozive i poruke. Potrebna Vam je pomoć vezana za naše proizvode i usluge? Kako bi Vas mogli uputiti na najbolji kanal rješavanja upita ili poteškoće, molimo Vas da u.
Tele 2 služba za korisnike na bonove
Tarifu na bonove možete promijeniti.


ODABERITE TARIFU I DODAJTE INTERNETA KOLIKO VAM TREBA. Odaberi idealnu tarifu za sebe, uzmi interneta koliko ti treba i surfaj kad god i gdje god. Ponuda za korisnike drugih mreža koji žele prenijeti broj i postati Tele2 korisnici bonova. Detalji o prijenosu broja i sadašnjem operateru unose se u zadnjem. Nadoplati svoj ili tuđi račun na bonove; Automatska nadoplata računa putem. Usluga namijenjena korisnicima bonova i pretplatnicima; Pozivi i slanje SMS. Nadoplati bilo koji Tele2 broj na bonove jednostavnim slanjem SMS-a; Nadoplaćivati mogu svi Tele2 korisnici; Mogućnost automatske tjedne ili mjesečne. Hitno ti treba nekoliko dodatnih kuna na računu na bonove?


Tele 2 služba za korisnike na bonove
Ne brini, slanjem SMS poruke na račun ti sjedaju spasonosne kune! Tele2 podatkovni paketi na bonove omogućuju ti bezbrižno mobilno surfanje: odaberi paket koji odgovara tvojim potrebama i uživaj u omiljenim. Tele2 pretplatu za korisnike koji aktivno koriste usluge Tele2 bonova ili. Cijena koju će Tele2 naplaćivati svojim korisnicima za telekomunikacijske usluge. Obračunska jedinica za naplatu poziva korisnika bonova je 15 sekundi. Tek u nedjelju sam se sjetio da nisam nazvao Tele2 jer imam pretplatu na privatnom mobitelu, i teoretski netko moze nabiti neogranicen racun jer telefon nije. Mobilni operator Tele2 naglo je, naime, odustao od tarifnog.


Prema željama svojih korisnika bonova, Tele 2 je odlučio promijeniti glavni “sastojak” svoje Smart tarife osiguravši im više podatkovnog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.