nedjelja, 3. srpnja 2016.

Tlak u gumama continental

Tlak u gumama continental Pritisak u gumi važan je faktor koji pomaže u smanjenju potrošnje goriva, povećava udobnost u vožnji i sprečava štetu na gumama. Ovdje prikazani podaci o tlaku u gumama odnose se na gume proizvođača YOKOHAMA. Tlak u gumama provjeravajte kada su gume hladne.

Tlak u gumama continental
Proizvođači uvijek preporučaju niži tlak u odnosu na onaj maksimalni. Kako bi se postigla dobra mjera, tlak u gumama trebate mjeriti na hladnom. To znači da se guma ne smije izlagati suncu niti visokim temperaturama, a samo. Neadekvatan pritisak u gumi može da izazove nenormalno, preterano habanje i.
Tlak u gumama continental
Održavanje ispravnog tlaka u gumama ključno je za vijek trajanja gume i sigurnost u vožnji. Propisani pritisak u gumama u tabelama za 40 proizvođača.


Prenizak tlak u gumi može imat fatalne posljedice, rizik pucanja skupe gume se povećava, potrošnja goriva se povećava, sigurnosni rizik isto nije zanemariv. Kada se govori o sigurnosti prometa općenito, pritisak zraka u gumama je nezaobilazna tema. Savjet za redovnu kontrola pritiska se uvijek nalazi među 10. Pogrešan pritisak u gumi - čest uzrok oštećenja na gumama a samim tim i čest uzročnik. Profesionalac u efikasnosti potrošnje goriva:. MAN TGX EfficientLine 2 opremljen gumom Conti EcoPlus kao standardnom opremom. Pri upotrebi kompleta ContiMobilityKit pridržavajte se sljedećih.

Tlak u gumama continental
Mnogi vozači se nalaze u nedoumici koji je idealan pritisak u. Pred malo je continental izbacio prvu gumu napravljenu samo za sm :cool.


TPMS ventili (sustav za nadzor tlaka u gumama) – novo u ponudi! R15T CONTINENTAL WINTERCONTACT TS860 88T 577. Continental objavljujemo tabelu ispravnih pritisaka u gumama za 700. Obrub gume ili bead drži gumu na obruču, kod jeftinijih modela bead je izađen. Pročitajte stručne Dunlop savjete o važnosti redovite provjere tlaka u gumama i slijedite jednostavan vodič za provjeru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.