utorak, 12. srpnja 2016.

Toyota 1.4 d4d iskustva

Toyota 1.4 d4d iskustva Nova Toyota Corolla 2015 - koji motor izabrati? D-4D - Udobna, prostrana, štedljiva. Testovi › Auto testSpremljeno u privremenu memorijuSlično11.

Toyota 1.4 d4d iskustva
Zahvaljući firmi Toyota Adria BiH na sajam automobila u Ženevi uputili smo se modelu Corolla ispod čije se prednje haube nalazio štedljivi. Dvoumim se između modela: Toyota Corolla 1,4D-4D i Škoda. A onda sam čuo iskustva drugih ljudi i pročitao puno tekstova, o milionskom.


RAV4-ke), čuo sam da su jako puno problema imali sa njima, tj.

Toyota 1.4 d4d iskustva
Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16. Auto je kupljen rabljen u autokući ALD automotive u Zagrebu, koja se bavi prodajom automobila oduzetih od leasinga ili iz flote pojedinih firmi. D-4D, koji je kupljen u autosalonu Bačić 2006. Ovo je kao Toyota i očekivao bih da je tiša,udobnija,pouzdanija i. D-4D Luna, koji u serijskoj opremi ima sve bitno, dostupan za 13. Manjak zaštite na podu može dovesti do pojavljivanja hrđe na vitalnim dijelovima poda, dok pojedine tvorničke serijske greške još igraju važnu ulogu na. Nemam nikakvo iskustvo sa Toyotama dizelašima, ali svi moji. Ulazak u kabinu je takođe prijatno iskustvo.


AYGO, kao i njegovi blizanci, spadaju u red najmanjih automobila na tržištu.

Toyota 1.4 d4d iskustva
Model koji na najbolji način pokazuje kuda stremi globalna. Da li neko od forumasa ima toyotu yaris i kakva su iskustva. Ima li neko iskustva i kakva sa Yarisom(novi model) sa dizel motorom? Toyota je brend koji u našoj zemlji uživa posebnu reputaciju zbog svoje legendarne posvećenost kvalitetu i pouzdanosti iznad proseka. D4D troši nešto više od drugih i po tvorničkim specifikacijama, a 1. Moj stari ima stariju liniju corolle staru god.


Duel vrućih kompakata: Golf VII TDI protiv Aurisa 1. Corolla je Toyotin najprepoznatljiviji brend pa nam je oduvijek bila čudna odluka najvećeg proizvođača automobila na svijetu da svoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.