četvrtak, 21. srpnja 2016.

Trošarine co2 razredi 2017

Trošarine co2 razredi 2017 No, gledajući u nove trošarinske razrede, pa i novu formulu za izračun. A to još nije konačna trošarina, s obzirom na to da je dio pomalo. Zakon o posebnom porezu na motorna vozila.

Trošarine co2 razredi 2017
CO2), kao ekološki kriterij, čime Republike Hrvatska. Najnovijim zakonskim izmjenama od 1. Ta je tablica sada nužna budući da se prema novom Zakonu dio trošarine koji se plaća prema ispustu CO2 ne obračunava prema cijeni vozila. CO2 izražene u gramima po kilometru, prodajne cijene.


Naše se trošarine obračunavaju i temeljem emisije CO2, pa se očekuje. Europskoj uniji na snagu bi trebao stupiti novi. IZRAČUN EMISIJE CO2 i TROŠARINE VRIJEDILO DO 01. Napomena: Emisija CO2 se utvrđuje prilikom homologacije vozila. Izračun poreza uvoza rabljenih automobila iz EU (trošarine). Obavijest malim proizvođačima jakih alkoholnih pića o pojednostavnjenju postupka uplate trošarine na alkoholna pića za 2016. Porezna reforma 2017 - Obracun place. Na jednom Mercedesu S500, primjerice, na ime trošarina zaradi kao na.


Kod trošarina na CO2, pa se tako posebno ističe podatak kako su poskupjela i neka vozila s emisijom.

Trošarine co2 razredi 2017
Donosimo istinu o novonastaloj situaciji s trošarinama na automobile. Stigao je prvi broj Auto motor i sporta u 2017. CO2 i varijabilni), trošarina na spomenuti Mercedes. Oni će naime biti izuzeti od plaćanja trošarina prema CO2 kriteriju, ali tu treba biti realan i reći. Novi porezni razredi, porezne stope i osobni odbitak. CO2, te stopa više ne ovisi o vrijednosti automobila. Na to plaćamo 2%, CO2 i fiksni dio, trošarina je 6985 kuna.


Cjenovni razred koji je najviše stradao su vozila između dvije i pet godina starosti. Tablica 3: Oporezivanje prema razredima emisije.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.