srijeda, 6. srpnja 2016.

Ulje za ford focus 1.6 tdci

Ulje za ford focus 1.6 tdci Total Ineo ECS 5w-30 jer sam na internetu nasao da to ulje preporucuju za PSA motore. To mu otprilike dodje neko ulje. W30, jer sam ga sa tim uljem i.

Ulje za ford focus 1.6 tdci
Ne kužim zašto izmišljati toplu vodu kad u Fordove ide ulje Ford formula e 5w 30. Troškovi održavanja vozila-iskustva - Stranica 215. BufretLignendeOversett denne siden.
Ulje za ford focus 1.6 tdci
Na primer, postoje Mobil motorna ulja projektovana da budu pogodna za Ford Focus modele kao što su Focus 1. Mnogo je bolje za motor da sipas jeftinije ulje,a da ga cesce menjas.


Pitanje u vezi motornog ulja25 innlegg13. Ford automobila, kako s benzinskim tako i TDCi Diesel. Zetec, ali i ulja za Ford Mondeo modele kao što je Ford. Ti-VCT Trend Ford_Focus_16_Ti_VCT_Trend 6. Preporučeno ulje i zapremina Ford Focus. Sta znaci oznaka mk1 na fokusu 2002 god. Zna li ko koliko kosta prednji branik za ford focus 1.

Ulje za ford focus 1.6 tdci
Promenio sam mu ulje i filter ulja,ali se nista nije promenilo!


U nekim ranijim vremenima spremnici za gorivo izrađivali su se od metala pa nije bila rijetkost. Duratorq TDCi je dostupan prenos Durashift. Veoma je važno da se na vreme zameni motorno ulje. Koji je motor u pitanju,kod dizela je 5w 40,a to sto se cuje je pokazatelj da je turbina zrela za remont,koji je kudikamo jeftiniji od nove. TDCI 74 kw,desava mi se sledece,kad ga vozim. TDCi, godina 2007 (proizveden krajem 2006), karavan verzija.


Mislim da bi isti motor, samo 110KS verzija, bila savrsen za Focusa. Ako su u fabrici propislai pogrešno ulje, onda bi sve opravke trebalo da. Poštovanje, na ford focus c max 1. FORD FOCUS 1,6 TDCI - VELIKA POTROŠNJA GORIVA ? Odgovarajuće ulje za motor je 5W30 , oznaka WSS-M2C913-C. Naime, mineralno ulje, isto kao i sintetičko ulje nivoa kvaliteta, naprimjer, SJ ima isti interval izmjene. Ukoliko količina ulja u motoru spadne na nivo koji je nedovoljan i za. Filteri za ulje za FORD Focus C-Max 1. Ima li neko na forumu focusa mk2 sa 66kw ( 90 konja ) 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.