petak, 1. srpnja 2016.

Vakum crijevo golf 4

Vakum crijevo golf 4 Laut Werkstatt war der Turbo defekt bzw. Der Turbo wurde ausgetauscht, danach war. EGR ventil i promijeniti crijeva od vakuma od turbine.

Vakum crijevo golf 4
Prije par dana odem u Čitluk kod majstora i on kaze da je vakum na turbini otisao. Simptomi su: Turbo se jedino gasi u 4 ili 5 brzini. Mehanicki je blokiran, sa plocicom blokiran, i vakum crijevo od egr-a je blokirano da ne. Standardne boje: plava, crvena, crna.


Vakum crijevo golf 4
Spremljeno u privremenu memorijuVakuum crijevo unutarnjeg promjera 4 mm, ukupnog promjera 8 mm. Crijeva interkulera AUDI A3, GOLF 4, BORA, SEAT, SKODA. Golf 4 TDI 2000 god 81kw ASV-oznaka motora. Crijevo zraka interkuler - turbina je mozda napuklo. Pogledaj crijevo zraka što ide iz turbine u intercooler i dalje u motor. Aha, i ja se nadam da je to crijevo u pitanju kao sto mi je i drug rekao. N75, vakum crijeva, polugica turbine.


NOVO zamjensko silikonsko armirano crijevo retardera DAF 85CF, DAF F95, DAF. Dacu ti primjer kad sam imao golf 4 bile su mi upaljene lampice abs i.

Vakum crijevo golf 4
Pre dve nedelje je nastao problem, puklo vakum crevo i podigao gas na 2000 obr. Problem kao taj na Golfu, preko 3000 obrtaja u 4. Sumnjali su da se stvara neki vakum ili da su krilca turbine. Neka ti provjeri vakum crijeva, senzor temperature i pritska i N75. L AQY 2000god, benzin+plin LOVATO 115PS. Vraćanjem turbine auto je i dalje isto išao te smo promijenili vakuum pumpu i tu smo dobili da auto.


Ako bi nepovratni ventil u crijevu zablokirao bi li uopće bilo funkcije? Aukcija "Vakum crevo" je arhivirana. Reno 19 dva ispravna crevo od boce servo ulja do pumpe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.