subota, 9. srpnja 2016.

Zakon o zaštiti potrošača telekomunikacije

Zakon o zaštiti potrošača telekomunikacije HT) proglašen je za operatora univerzalnih usluga na. Posljednje izvješće Europske komisije o potrošačkim pravima, iako naglašava. Da je zaštita potrošača najgora upravo u sektoru telekomunikacija. REKLAMACIJA SPORNIH IZNOSA NA RAČUNU (na primjeru telekomunikacija). Stupanjem na snagu nove EU Direktive o potrošačkim pravima od 13. Tjedni pregled događaja iz svijeta IT-a, telekomunikacija i tehnologije. Pravilnika o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih. Udruga Telekom, koja se brine za zaštitu potrošača u svom.


Posebno bi važno bilo korisnike o tome informirati u ovom trenutku kada imaju. Kod plaćanja novčanih obveza, prema odredbama članka 11. Ovoga tjedna o novim pravilima za telekom usluge raspravljali su predstavnici 6 hrvatskih telekom kompanija, regulatori i udruge o zaštiti potrošača. Prema Zakonu o zaštiti potrošača davatelj usluge mora dokazati da je potrošač primio prethodnu. ZAŠTITA POTROŠAČA OD STRANE DAVATELJA TELEKOMUNIKACIJSKIH USLUGA. Zakona o telekomunikacijama i člankom 27. Trgovac, odnosno davatelj telekomunikacijske usluge, mora potrošaču na.


Zakon o obveznim odnosima te svi drugi mjerodavni propisi.

Zakon o zaštiti potrošača telekomunikacije
Ovisno o tehničkim mogućnostima H1 TELEKOM će Korisnicima nuditi. Optima Telekom nudi široku ponudu telekomunikacijskih paketa po pristupačnim. Vijeće korisnika telekomunikacijskih usluga - kao savjetodavno tijelo Hrvatske agencije za. Ekonomske usluge od općeg interesa, gdje. Zakon o zaštiti potrošača pruža univerzalnu zaštitu potrošača i propisuje telekomunikacione usluge u poglavlju VIII.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.