petak, 1. srpnja 2016.

Zastupnici u saboru 2016

Zastupnici u saboru 2016 Ovo su novi zastupnici u Saboru: Pogledajte tko je sve prošao. A B C Č Ć D DŽ Đ E F G H I J K L Lj M N NJ O P R S Š T U V Z Ž. Hrvatski sabor Državnog izbornog povjerenstva Republike Hrvatske utvrđeni i objavljeni 26. Tri mjesta u Hrvatskom saboru zauzet će predstavnici srpske manjine, a pet mjesta predstavnici ostalih manjina. Donosimo listu zastupnika koji su osvojili mjesto u Hrvatskom saboru prema listama s kojih su izabrani:. SDP je druga najveća stranka u Saboru s 42 zastupnika, što je čak 21 manje nego što su. Milorad Batinić, također član HNS-a, koji je osvojio više od 12 tisuća.


Iz Narodne koalicije u Sabor, koji broji 151 zastupnika, ulazi 10 žena, i to Vesna Pusić. Izbori 2016 NEPOTPUNI REZULTATI DIP-a. Koalicija HDZ-a ima 59 zastupnika (3 dijaspora), a SDP-ova 56. MOST 19, IDS 3, HDSSB i Milan Bandić po 2, Uspješna Hrvatska i Živi zid po 1. Neslužbeni rezultati DIP-a objavljeni u 2. Sabor”, prokomentirala je Vesna Pusić. Podrži nas u borbi za bolju Hrvatsku. Odrastao je u Samoboru, gdje živi i danas, sa suprugom i troje djece.


Dvojica HNS-ovih kandidata bili su na samom pragu ulaska u Sabor, Stjepan Čuraj koji je po broju. Rezultati pretrage: Članci u kojima je korišten izraz "Sabor". MOSTOV zastupnik Miro Bulj u srijedu je iz Sabora pozvao na zaustavljanje projekta izgradnje. Ovih 6 zastupnika iz Varaždinske županije ulazi u Sabor, a osvojili preferencijalnih glasova ovoliko. Predsjednica Republike Hrvatske je dana 16. Primjerice, i dalje ćemo gledati neke osebujne zastupnike kao što je to Miro Bulj te bivši Mostovci Ivan Lovrinović i Juro Martinović.


U Sabor je, sudeći prema izlaznim anketama, ušao i kontroverzni ministar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.