četvrtak, 21. srpnja 2016.

Zuta lampica na instrument tabli

Zuta lampica na instrument tabli Ovo je ključna lampica na instrument-tabli bilo kojeg automobila. Naime, čim upalim auto ostane mi gorjeti žuta lampica motora i neće se. Značenje lampica na instrument tabli.

Zuta lampica na instrument tabli
Da li neko zna sta znaci kad se u voznji pali i blinka zuta lampica od grejaca? Praćenjem statistike pretraživača ustanovili smo da dosta ljudi traži značenje signalnih lampica na kontrolnoj tabli. Uvažite dodatne informacije na zaslonu kombiniranog instrumenta.


Iznenadno paljenje crvene lampice na instrument tabli najčešće zabrine.

Zuta lampica na instrument tabli
Vozim ju sad oko 10-15 dana i sad mi se upalila lampica zuta tamo kraj okretaja. Neznam kak bi objasnil koja, zuta je i nalazi se odmah do. Oznaka: lampica motora Auto oglasnik - Auti. Određene žute lampice upozoravaju vozača na probleme vezane za. Ukoliko automobil radi kako treba, lampice na upravljačkoj ploči će se pri pokretanju motora upaliti, te će se za nekoliko sekundi ugasiti. Ukoliko vam se upali lampica ESP to znači da ESP upravlja vašim motorom i. Lampice i simboli na kontrolnoj tabli su se menjali sa razvojem automobila, što se. Moze da se pritisne i mijenja boju sa crvene na zutu.


TDI - pale se žuta lampica i lampica grijača21 lis 2012Seat Ibiza 1. Spremljeno u privremenu memorijuSlično5 objava - ‎3 autoriPozdrav svima, imam problem. Kada vozac postavi kljuc u polozaj broja dva, na instrument tabli se ukljuce indikatori. U slucaju da se lampica pali za vreme rada motora nastala je greska u. Crvena lampica sa simbolom termometra će se pojaviti na instrument tabli ukoliko postoji. Već neko vreme mi gori ta lampica na instrument tabli. Nekoliko puta sam poništavao grešku u servisu, ne gori po nekoliko dana, najviše. Cesma lampica je control system for exhaust-ako svetli znaci problem sa. ESP za kontrolu stabilnosti,Zuta lampica sa cesmom. Posto ovde kod mene samo jedan majstor ima univerzalnu dijagnostiku, da li mogu kod.


Pre neki dan upalila mi se lampica na instrument tabli koja. Kolega sa posla mi ima jedan problem sa fiat puntomm 2001 God. Na instrument ploči svijetli žuta lampica na kojoj je nacrtan motor, koja se ugasi nakon. Upalila mu se lampica zuta na instrumental tabli ta. Svetli ABS lampica na instrument tabli. MIL lampica, rece mi kolega da se ta zuta K lampica tako zove.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.