petak, 12. kolovoza 2016.

Auto se gasi u vožnji

Auto se gasi u vožnji Pa nemre ti se ugasit auto u vožnji ak nevalja anlaser on kad jedanput pokrene motor nema više nikakvu funkciju do ponovnog pokretanja. Auto se gasi u vožnji24 stu 2015Motor se gasi u vožnji - u čemu je problem? Oznaka: gašenje, stranica 2 - Magazin - Auti.

Auto se gasi u vožnji
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoSeat Leon gasi se u vožnji. Tijekom vožnje kad se pritisne papučica spojke auto se. Kazaljka brzine kod Ford Focus pada i auto se gasi. Mazda 6 diesel radi neravnomjerno i gasi se u vožnji.


Auto se gasi u vožnji
U vožnji dok stisneš kvačilo, ili dok radi na mjestu, ili se normalno voziš? Dešava mi se ponekad da mi se auto u vožnji ugasi, npr. Pozdrav, evo nakon promjene zamasnjaka, kuplung seta itd. Poslednja 2 dana mi se auto konstantno gasi u voznji, nebitno kada tj. Marea JTD se pocela gasiti u toku voznje,desava se iznenada,samo. Dakle, u pitanju je bratov Ford Focus 1. Već više od pola godine pravi probleme na taj način što se povremeno gasi u vožnji, a u. Pozdrav svima, Ima mi stari čudan problem sa autom koji se totalno nasumično dešava.


Iz čista mira se auto ugasi u vožnji i onda neće da upali.

Auto se gasi u vožnji
Ima li resenja osim da se ostavi auto i ne vozi kada je manje od -10C? U malim brzinama, drugoj ili trečoj auto gubi snagu i ugasi se. Isto se ugasi kada se u drugoj brzini zaustavljam na raskršču. Zatim je u Opel - Rudman zamijenjen relej prelivnog ventila i popravljen kontakt-priključak. Auto mi se gasi kada malo brže prilazim semaforu i stisnem kavaćilo za prebaciti u niži stupanj kako bi malo prikoćio i sa motorom. Diesel 115 Ks gasi se kada stanem na krizanju ili na semaforu. Neznam u cemu je problem naime auto vuce odlicno, nema nikakvih.


Bio sam u Puli i ujutro odem kod auto BENUSSI ovlašteni serviser za. Znaci gasi se samo u voznji a u leru ne. No izgleda da je nešto uspio malo podesit tako da mi se sad samo plin ugasi u vožnji a rijetkooo cijeli auto.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.