subota, 13. kolovoza 2016.

Banja luka vijesti najnovije

Banja luka vijesti najnovije Pratite najnovije vijesti iz BiH, regije i svijeta na Cafe. Banjaluka: Radar kod "Kondora" na Pavlovcu. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BANJA LUKA.

Banja luka vijesti najnovije
Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu BANJA LUKA. NAŠLI 7 GRANATA U BANJALUČKOM KONTEJNERU: Demineri hitno izašli na lice mesta da ih uklone. Banjoj Luci, uvodi se i dnevna karta. Banja Luka: Danas plus 15, večeras ulice pod snijegom.


Banja luka vijesti najnovije
Obavljeno je 19 poroda, a rođeno je devet djevojčica i 11 dječaka. Dunav osiguranje je moderna kompanija, lider na domaćem tržištu osiguranja, i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Vesti dana iz zemlje, sveta, politike, zabave, kulture, online novosti - Pressrs. Objavljeno dana: July 27, 2016. Njemačka danas dobija novog predsjednika. Potvrđen slučaj ptičijeg gripa u BiH.


Budžet opštine Laktaši za narednu godinu iznosiće 15 miliona maraka. Najnovije; Najčitanije; Najkomentari. To je za oko 700 hiljada maraka manje u odnosu na ovu godinu.

Banja luka vijesti najnovije
Sajam automobila u Chicagu: Pogledajte najnovije modele svjetskih proizvođača. Rade i Ljuba i pola vijeka ljubavi. Naslovnica Vijesti Crna hronika. U mjestu Čobe u opštini Maglaj jutros je stariji muškarac izvršio samoubistvo vješanjem, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog. N1 je informativna multiplatforma koja vam omogućava da pratite vijesti u momentu kada se dešavaju.


Sve najnovije vijesti saznajte na jednom mjestu - u Centralnim ATV vijestima na. Deutschland über alles" zasvirala u Americi (VIDEO). Republika Srpska u najvećoj je političkoj krizi u posljednjih 10. FBiH: Ne radi se samo o otimanju teritorije, nego o Politika. KAKO BI IZGLEDAO TREĆI ENTITET. Poginuo 19-godišnjak, trojica povrijeđena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.