subota, 13. kolovoza 2016.

Cijene goriva utorak

Cijene goriva utorak Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Obzirom na kretanja cijena naftnih derivata na sredozemnom tržištu referentnom za Hrvatsku, u utorak će se, kada se službeno mijenjaju cijene goriva, prema. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam CIJENE GORIVA.

Cijene goriva utorak
Loša vijest za vozače: Goriva od utorka ponovno poskupjela. Stranica koja prati kretanje cijena goriva u Hrvatskoj. Cijene goriva u Hrvatskoj dijeli videozapis od La Bioguia. OD UTORKA vozače će na benzinskim postajama dočekati veće cijene goriva.
Cijene goriva utorak
Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju.


Prema informacijama portala cijenegoriva. Zašto se cijene goriva opet približavaju rekordnim razinama. Eurodizel od utorka ispod 8 kuna, a Eurosuper 95 ispod 9 kn. Za pretragu "cijene goriva" pronađeno je ukupno 248 sadržaja. Barel probio psihološku barijeru od 50 USD, cijene goriva prate. Cijene Eurosupera 95 trebale bi od utorka poskupjeti za 15-ak, a eurodizela za nešto više od 20 lipa.


To znači da će spremnik benzina od 50. Peti tjedan za redom u Hrvatskoj rastu cijene benzina. Kako neslužbeno doznaje HRT,, u utorak će gorivo poskupjeti. Benzin bi trebao pojeftiniti 3 lipe po litri. Ministarstvo gospodarstva očekuje kako će gorivo pojeftiniti, i benzin i dizel. Cijene motornih goriva od utorka bi trebale pasti, benzini bi mogli pojeftiniti između četiri i pet lipa po. Cijene benzinskih goriva u utorak su pale za 3 lipe. Litra eurosupera 95 od utorka se prodaje u rasponu od 8,75 do 8,79 kuna, ovisno o. Od utorka bi gorivo trebalo poskupjeti.


HRT javlja da će eurosuper 95 poskupjeti za četiri, a eurosuper 98 za pet lipa po litri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.