petak, 26. kolovoza 2016.

Contour paleta dm

Contour paleta dm Makeup Revolution paleta za sjenčanje lica - Sculpt and Contour Ultra Brightening Contour Kit - Light Medium 04. U paleti se nalazi tri nijanse, jedna je za highlight, jedna je bronzer. Ja koristim plosnate kistove iz Ecobella seta iz dm-a za nanošenje, manji.

Contour paleta dm
Prime and Fine Professional Contouring palete. Svaki pan moguće je izvaditi i zamijeniti drugom nijansom koje se valjda mogu. Nisam probala, ali sam čula da je ona paleta od beautyuk dobra. Deborah kozmetike vidjela najavu za ovu paletu i jedva čekala da stigne u DM.
Contour paleta dm
Paleta za konturiranje dolazi u sklopu kolekcije Secrets of Contouring.


Clinique Colourpop contour Deborah Delia dresses e. Možda ste već vidjeli recenzije Beauty UK palete za konturiranje, ako. Our exclusive contour palette contains three skin perfect shades for. Desanka Savic says: December 11, 2015 at 19:01. Kupila sam ga nedavno, jer je bio na sniženju u DM-u. Catrice proizvode možete je pronaći u CM-u i DM-u. Ukratko ću vam opisati (po meni) najjeftiniji, najtrajniji i iznimno kvalitetan dekorativni proizvod… Radi se o paleti sa 15 nijansi korektora kupite na ebayu i to. Gdje kupiti: Kozmo i Nama, (pokoji) DM i Muller.


Paleta je relativno nova na tržištu, izašla prije nekoliko mjeseci i ja čak nisam to ni bila. U Kozmo drogerijama pojavila se prva paleta za konturiranje na ovim. Maybelline Master contour Duo-Stick. U dm-u mi se činilo da su strašno mekane i podatne, da divno klize i da su. Paleta za nijansiranje lica pomoći će da oblikujete i definirate crte lica s tri nijanse. Slijede Alverde proizvodi koje možete pronaći samo u dm drogerijama.


Može li flormarov contour puder funkcionirati na nekome svijetlog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.