petak, 12. kolovoza 2016.

Električni skuter

Električni skuter Spremljeno u privremenu memorijuSličnoMJS. Potrošnja energije: 5000 W, bezkontaktni motor. Autonomija: 80 ± 5 km ili 120 ± 5 km.

Električni skuter
Baterija: LiFePO4 72 V, 40 Ah ili 72 V. S ovim modelom GOVECS napušta tehnologiju olovnih baterija u svojoj liniji. Ako brinete za okoliš i želite uživati u vožnji za malo novca, onda su električni bicikli i skuteri upravo za Vas. Mi smo ovdje kako bi ostvarili vaše.
Električni skuter
Krk moto, vodeći hrvatski distributer motocikala i moto opreme, na naše tržište uvodi novu marku sve traženijih električnih skutera, njemački.


Govecs je Njemacka marka i dobio je 3 nagrade za najbolji europski elektricni skuter. Moderna S Zrenjanin - električni bicikli i električni skuteri su najjeftinije prevozno sredstvo na. Govecs dolaze u četiri modela, a za ugostiteljstvo i u varijanti s transportnom kutijom za dostavu. Prodaja električnih bicikala, dijelova i opreme za električne bicikle u malim oglasima sa slikama i cijenama. Dobrodošli na stranice električnih vozila tvrtke Solar Osijek d. Provjerite izbor naših električnih bicikala i skutera! Više saznajte u nastavku ili u kategorijama. Xiaomi, popularna kineska kompanija koju najviše poznajete po odličnim smartfonima napravila je i svoj prvi električni skuter – Xiaomi Smart.


Električni skuter
Skuterja sta nerabljena in garažirana. Ako ste spremni kupiti električni skuter iz jednog od najboljih električni skuter proizvođača i dobavljača u Kini, sa korisnim električni skuteri, e skuter, skuteru. Električni skuteri Motori i skuteri. Naime, ovaj električni skuter ima pogon u oba robusna kotača. Ekipa iz Pariza, gdje je sjedište tvrtke, složila je skuter za sve vrste terena sa dva tiha elektro.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.