petak, 12. kolovoza 2016.

Honda agregati za struju

Honda agregati za struju Agregat za struju prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: agregati za struju. Prodaje se agregat "Honda 8510" Nov, nikad upaljen, niti je gorivo sipano u njega.

Honda agregati za struju
Nudimo agregate za struju različitih jačina i namjena. Iskoristite MAG kalkulator kako bi izabrali pravi agregat za sebe ili nas kontaktirajte! Agregati benzin i diesel - Generatori Električne Energije. Važni pomoćnici pri odluci o odabiru pravog agregata.
Honda agregati za struju
Prodaja HONDA agregata za struju u Srbiji: HFS Lifting doo tel.


Honda agregati za struju su najkvalitetniji i najpouzdaniji. Professional Line - profesionalni monofazni i trofazni benzinski agregati za struju, sa malim spremnikom goriva. Pouzdani i dugoviječni HONDA motori sa 2. Agregat FLASH 64 Diesel 6,4 Kw Monofazni sa Linz generatorom. Ovo je model standardnog trofaznog agregata za struju maksimalne snage 15 kVA sa HONDA GX690 benzinskim četvorotaktnim motorom sa vazdušnim. Na žalost, cene se odnose samo na HONDA benzinske agregate jer njih uvek imamo na stanju. Priključci i Oprema: 2 utičnice 230V – 16A; Ram; Uljna zaštita motora; Ručni starter; Bimetalna zaštita.


Snaga agregata za struju se izražava u.

Honda agregati za struju
Vršimo usluge popravka i servisiranja agregata za struju (mobilni, do cca 15kW), motornih pumpi za vodu i malih građevinskih strojeva. U ponudi imamo tri proizvođača akgregata za struju-generatora za koje smo ovlašteni. Benzinski plinski agregati za struju 1,7-15 kVa sa Honda motorima. Honda bešumni agregati za struju, bešumni agregati za struju lako prenosivi i niskog nivoa buke. Honda Inženjeri koriste inverter tehnologiju da bi integrirali dijelove. Onome ko ne zna, otkriću tajnu: agregati za struju i pumpe HERON proizvode.


Time se udvostručuje nazivna snaga, što znači da se raspon primjene naših agregata dodatno povećava.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.