srijeda, 3. kolovoza 2016.

Honorarni poslovi zagreb čišćenje

Honorarni poslovi zagreb čišćenje Broj izvršitelja: 1 Potrebna stručna sprema: VSS - visoka stručna sprema Opis radnog mjesta: Osoba turističke. Traži se gospođa za čišćenje stana u Zagrebu, u jednom danu da napravi. Mnogo je ljudi koji traže honorarni posao. Ove stranice vam predstavljaju jedan od najboljih honorarnih poslova. Da to nije samo subjektivna tvrdnja možete se. Tražim gospođu za peglanje i čišćenje stana dva puta tjedno po 4 sata.


Nudim honorarni posao, niže su uvjeti koje trebate zadovoljiti.

Honorarni poslovi zagreb čišćenje
Radite posao online marketinga od svoje kuće! Dobrodošli su svi oni koji se ne plaše izazova, željni su. Odabrali ste grad Zagreb i kategoriju Posao. Muška osoba traži bilo kakav honorarni posao. Besplatni oglasi Zagreb - Posao - Ponuda i potražnja poslova, zapošljavanje. Pomogla sam preko stotinu klijenata diljem Zagreba u stvaranju čišćeg, urednijeg i ugodnijeg mjesta za život. U daljnjem tekstu bez obveze pregledajte usluge.


Oglasi za posao objavljeni u posljednja 24 sata. Najunosniji dodatni posao je čišćenje brodova, koji se po satu plaća od. Uz honorarni posao često ide i klizno radno vrijeme, sami kreirate. Pronađite posao na sajtu Halo oglasi Posao. Poslodavac: OBRT ZA ČIŠĆENJE "PČELICA" Vl. Iskusna dadilja spremna odmah prihvatiti posao. Animacija djeteta,kvalitetno provedeno vrijeme u igri,pjesmi,čitanju ili u prirodi.


Gradonačelnik Grada Zagreba poziva studente da se prijave za honorani posao čišćenja snijega. Honorarni posao za redovne studente. Za poslove uz koje nije naveden kontakt, prijave su na tel. Rad na recepciji uz čišćenje u Hostelu Taban. Menadžer na financijskom tržištu (ZAGREB) - Portal za honorarni posao. Najčešći honorarni poslovi u Hrvatskoj su: konobar, kuhar, prodavač.


A slučaju da ostanete bez prvog posla, honorarni posao pružit će vam određenu financijsku sigurnost. Poslovi koji se najčešće nude su čišćenje, čuvanje djece, dijeljenje letaka. Prvi APIVITA concept store u Zagrebu svečano je otvoren! Tražite ponude za posao i primjenite se danas. Za posao čišćenja snijega zovite 0800 2554.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.