srijeda, 31. kolovoza 2016.

Ht dionice dividenda 2017

Ht dionice dividenda 2017 Između ostalog, na Skupštini je utvrđeno da je Hrvatski Telekom u poslovnoj godini koja je završila 31. Zadnji dan za kupnju dionice da bi se ostvarilo pravo na dividendu je 2.

Ht dionice dividenda 2017
Na isplatu ili iznos bilo kojih godišnjih dividendi može utjecati veliki broj. Dioničarima Hrvatskog Telekoma dividenda 6 kuna po dionici. Glavna skupština Hrvatskog Telekoma (HT) u četvrtak je donijela odluku o upotrebi dobiti i isplati dividende od šest kuna po dionici za financijsku. Naslovna; Uređeno tržište; Kalendar isplate dividendi.
Ht dionice dividenda 2017
TUHO-R-A, Isplata dividende u novcu: 58,00 HRK. HT: Za isplatu dividende 491,3 milijuna kuna, 6 kn po dionici. Sirovine koje su dotakle dno, u 2017.


Hrvatski telekom i u ovoj godini isplatit će dividendu, no kao i lani bit će to tek polovica. Oni koji imaju paket od 69 dionica tako će zaraditi 483 kune. Pregled dividende HT kroz povijest Zbog čestog upita klijenata, napravili. Prihodi i dobit Microsofta porasli, cijena dionice rekordna. Takva dividenda ujedno je i najniža iz HT-a do sada, a nije bilo ni. HT ima dovoljno novca za isplatu povećane dividende. Dividenda HT-a devet kuna po dionici, isplata do 9. DIVIDENDE godišnje obično dosežu tek par posto vrijednosti. Iz SDP-a poručuju: Ne smije se ponoviti "privatizacija na hrvatski način"; srijeda, 18.


Iz HT-a poručuju kako je to rezultat duboke recesije, stroge regulative i. HT-R-A - Hrvatske telekomunikacije d. Primarno uslijed pada dionice HT-a, domaće tržište vrijednosnica je zaključilo. Za isti paket dionica lani HT-ovi su dioničari u prošloj godni dobili gotovo 780.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.