srijeda, 17. kolovoza 2016.

Impregnacija za unutarnje zidove

Impregnacija za unutarnje zidove Glavni smisao impregnacije dolazi do izraza kod starih, odnosno starijih zidnih površina. Oštrim nožem za tapete na površini zida narežemo mrežicu s oćicom. Impregnacija ima funkciju da smanji i ujednači upojnost podloge.

Impregnacija za unutarnje zidove
Ukoliko je unutarnje zidove prije ličenja mjestimično bilo potrebno obraditi masama za. Izjednačena upojnost zidova dubinskom impregnacijom, povećava. Spremam se urediti zidove pa molim odgovore od onih koji znaju više od mene ili iskustva sa sličnim stvarima: 1. Unutarnje boje i dekorativna obrada › Temeljni premaziSpremljeno u privremenu memorijuSlično.
Impregnacija za unutarnje zidove
Boje za zidove ili lakovi za metal i drvo.


Najbogatija ponuda: fasadne žbuke, fasadne boje, građevinska ljepila, unutarnje boje, unutarnje žbuke, podloge i impregnacije, dekorativni materijali. Proučite našu bogatu ponudu na web-stranicama Bačelić Profi Shopa te provjerite naš izbor impregnacija za zidove po odličnim cijenama. Za unutarnje zidove i podove preporučujemo. Sljedeći korak je impregnacija zidova kako bi se ujednačila upojnost podloge. Kao posljedica prodora vode javlja se vlaga koja uništava glet i boju na unutarnjim zidovima, a česta je i pojava gljivica. Kanta od 15 litara (što je dovoljno za 60 do 80 kvadrata zida).


Prije bojanja poželjno je površine premazati akrilnom impregnacijom kako bi se. Služi da bi nova boja što bolje prianjala na podlogu.

Impregnacija za unutarnje zidove
Isto tako, ukoliko je zid premazan nekom. IMPREGNACIJA UNIVERZALNA, KONCENTRAT 1:4, (5 kg) TERMO-LINE. BOJA ZA UNUTARNJE ZIDOVE, TONIRANA 1. Pevec bravo bijela boja za unutarnje zidove od 10 litara košta 75. Dulux impregnacija od također 5 litara 149.


Akrilne impregnacija prodiru u podlogu te povezuje slabo vezane čestice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.