petak, 5. kolovoza 2016.

Interspar osijek radno vrijeme badnjak

Interspar osijek radno vrijeme badnjak INTERSPAR - Arena Centar, Zagreb, 10000. Ili provjeriti gdje Vam je najbliže obaviti kupovinu? Spremljeno u privremenu memorijuSlično19.

Interspar osijek radno vrijeme badnjak
Avenue Mall Osijek radno vrijeme Božić, 25. Interspar Osijek telefon, karta i lokacija trgovine. Otkrijte najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu te pomno izabran asortiman kvalitetnih artikala s naglaskom na svježe, zdravo i domaće.


Radno vrijeme Konzum prodavaonica od 24.

Interspar osijek radno vrijeme badnjak
BADNJAK 07:30 – 14:30 – prodajni centri Bjelovar, Dubrovnik, Kutina, Makarska. Kafići: Murano, Sky bar, Garden bar:. Emmezeta u Zagrebu, Osijeku i Splitu ne radi 25. Skraćenje radnog vremena poštanskih ureda u dane uoči blagdana ne odnosi se na:. U nastavku vam donosimo radno vrijeme trgovačkih centara u Zagrebu. Pronađite sve informacije o Kozmo prodavaonicama i radno vrijeme svih Kozmo. Badnjak 7 – 17 sati, Super Konzumi do 18 25.


Za vas smo otvoreni svaki dan od 09h do 21h! Za predstojeće blagdane većina će pulskih trgovina raditi skraćeno. S obzirom na to da je kraj godine pred nama i najluđa noć u godini, radno vrijeme prodavaonica, ljekarni, benzinskih crpki i ostalih objekata u. Još za vrijeme katastrofe u Černobilu, tadašnje sovjetske vlasti objavile su kako. NOVA GODINA NE RADI Produženo radno vrijeme: 20. Nema nas neko vrijeme, pa se noćas osjećamo kao da smo ponovno na. Predlagao je da radni dan ljeti traje sedam sati, a zimi šest.


Bude li potrebno spremni smo osigurati i još, u Osijeku ionako imamo dva trošna. Osijek, Rijeka, Split-Dugopolje, Varaždin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.