petak, 26. kolovoza 2016.

Ispumpavanje goriva iz auta cijena

Ispumpavanje goriva iz auta cijena Natočili ste pogrešno gorivo i shvatili ste to “na vrijeme”? Vučna služba Radoš obavlja prevoz automobila, kombija, lakih kamiona, strojeva i plovila. Opširnije o cijeni vuče možete saznati na našem cjeniku.

Ispumpavanje goriva iz auta cijena
Dizelaši su puno osjetljiviji na ulijevanje krivog goriva u spremnik. No, danas se na svakom mjestu nude barem četiri vrste goriva, super 95. Jeste li se ikada zabunili pa natočili krivo gorivo u spremnik vašeg.


Auto su odšlepali na popravak, pa me sad zanima na koliki račun mogu.

Ispumpavanje goriva iz auta cijena
A mislim da i je tako nekakva cijena novog motora. Cijena plina - Stranica 1542 pro 2010Što napraviti kad uliješ krivo gorivo? PAUŠAL istakanje i zbrinjavanje pogrešno utočenog goriva (do 60 minuta rada i do 20 km), 350,00 kn. Tada, kod novijih automobila, slobodno možete računati na troškove servisa. Najbolje rešenje je ispumpavanje goriva iz sistema i rezervoara. Izracun potrosnje auta prema natocenim litrama goriva.


To se radi podtlačnom pumpom kojom se ispumpava gorivo iz ostalih dijelova sustava. Cijena zahvata je, ovisno o vrsti automobila, od 300 do. I tada u pravilu nastaju pravi problemi za vlasnika automobila.

Ispumpavanje goriva iz auta cijena
AMK Maksimir ima stručnjake i pribor za otvaranje svih vrsta automobila u. A netko ima strah od točenja krivog goriva u automobil, pa nekoliko puta. Evo zašto se inteligentni ljudi manje druže i više cijene samoću. Ako ste stavili krivo gorivo u rezervoar ili samo trebate istočiti gorovo ili drugu tekućinu, tada SIFON PUMPA. Glavni zadatak motora je pretvoriti kemijsku energiju iz goriva u koristan.


Prednost kemijskog čišćenja je jednostavnost i relativno niska cijena. Cijene na Ini iste, Petrol i OMV imaju gorivo skuplje od 10 kn. Zatvaranje vode i ponovno otvaranje. Ispumpavanje i prijevoz fekalija specijalnim teretnim vozilom zapremnine 6. Usluga prijevoza automobila po kilometru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.