utorak, 2. kolovoza 2016.

Jačina akumulatora za auto

Jačina akumulatora za auto Jačina akumulatora za auto Program za izračunavanje potrebne jačine akumulatora traži CID. Novi akumulator - gdje, koji, koliko?

Jačina akumulatora za auto
Jel dovoljan akumulator od 75 ampera za 1. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuNema potrebe za ogromnim akumulatorima,on ti sluzi samo da startujes auto i to je to,posebno recimo na benzincima ne treba stavljati traktorske akumulatore. Zna li netko ili moze pogledati u Autodati novijoj koji akumulator ide u Polo.
Jačina akumulatora za auto
Location:VG-ZG; Ime:Bozidar; Auto:Golf 6 2. Kupite onaj akumulator koji je predviđen za vaš automobil, dakle nema potreba da kupujete onaj veći i skuplji. Snažan partner Bosch – sigurno poslovanje akumulatorima. Susreo sam puno auto-elektricara koji imaju nedovoljno znanja o. Visoka stručnost za automobile na područjima originalne opreme, sistemsko.


Postovani gospodne, interesuje me od koliko ampera je potreban akumulator za Passata 1. Niste li sigurni u ispravnost vašeg akumulatora, slobodno se uputite do najbliže poslovnice Auto Kreše gdje će vam vrlo rado, besplatno. Sve njegove funkcije možemo svesti na jedno, on obezbeđuje dovoljno energije za elektropokretač.

Jačina akumulatora za auto
Pitanja koja se prva postavljaju kad smo kod odabira akumulatora su: koja je cijena, koliki je garantni rok i je li to odgovarajući akumulator za. Akumulator je osnovni deo električnog sistema automobila. Provjerite svoj akumulator u našoj bazi podataka, kao i njegove tehničke informacije.
Jačina akumulatora za auto
Kada je reč o izboru odgovarajućeg akumulatora, savetuje se da on ne bude manjeg ali ni.


Zdravo, Imam nov akumulator Varta 70 Ah, koji sam kupio prije dva. U auto staviš najveći akumulator koji može da stane u kućište i ne misliš. Recimo tvoj akumulator ima 55a a udarna snaga može da mu bude recimo 480a. Jačina struje još zavisi i od stanja akumulatora, tj. Bosch imam na drugom autu,prvi put se ispraznio posle 4 godine,a taj auto u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.