subota, 27. kolovoza 2016.

Kalkulator plaće u naravi

Kalkulator plaće u naravi Kalkulator plaće u naravi Kalkulatori su izrađeni u suradnji sa Zagreb data d. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPlaća poslije 1.

Kalkulator plaće u naravi
U knjizi su objavljeni izmijenjeni i dopunjeni Hrvatski standardi financijskog izvještavanja (HSFI) u. U stručnoj literaturi pojavio se model primitka u naravi s osnove. Kada je riječ o plaći u naravi smatra se da je to dio plaće koji bi radnik.
Kalkulator plaće u naravi
Obračunajte plaću iz bruto iznosa, neto iznosa ili ukupnog troška. Izračun plaća (kalkulator plaće) iz neto iznosa (neto u bruto). Pomoću kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za. Kod obračuna primitka u naravi potrebno je obratiti pažnju na koje se razdoblje primitak odnosi, naime. Plaća u naravi može se izraditi na tri načina. Sva tri načina bit će objašnjena u nastavku.


Jasna Jasnić iz Zagreba (prirez 18%), Kustošijanska 18, OIB: 98521212514 - neoporezivi iznos 2. Kvalitetno i pouzdano rješenje za obračun Vaših plaća!

Kalkulator plaće u naravi
U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od 01. Period dospijeća doprinosa, poreza i prireza za primanja u naravi se pomiče! Uputa kako napraviti obračun redovne plaće za prethodni mjesec i plaću u. Plaća za prethodni mjesec i plaća u naravi tekućeg mjeseca. Primitak u naravi je nenovčana korist koju zaposlenici i ostale osobe. U slučajevima kada takve troškove obračunavamo kao plaću u naravi svi troškovi automobila su priznati u 100% iznosu što proizlazi iz Zakona.


Kako se samo jedan izvorni obrazac JOPPD može predati u jednom danu nije. Simulirajte plaću, ugovore o djelu, autorske ugovore, izračunajte i provjerite IBAN.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.