nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Ministarstvo graditeljstva email

Ministarstvo graditeljstva email Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević obišao je danas gradilište. Drugi je projekt vezan uz fizičku provedbu obnove (fasada, podova, krova, prozora i sl.). Objava natječaja za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada.

Ministarstvo graditeljstva email
Fond je odobrio sredstva za sufinanciranje programa u 180 jedinica lokalne i. U njih 166 sredstva su dostupna za zamjenu stolarije, toplinsku izolaciju i obnovu fasade te povećanje. Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo natječaj; 18. Sufinancira se zamjena vanjske stolarije, toplinska zaštitna ovojnica grijanog.


Ministarstvo graditeljstva email
Raspisan novi natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada. Energetska obnova u Hrvatskoj – obnove fasade i stolarije. Natječaji za sufinanciranje obnove fasada obiteljskih kuća biti će objavljeni. Ministrica Mrak Taritaš kaže da se za obnovu mogu javiti i vlasnici kuća bez fasade. Inače, kroz ovaj program će se sufinancirati obnova vanjske. Država sufinancira fasadu, krov ili stolariju. Anka Mrak Taritaš i ministar zaštite.


Ostalo je još samo pet dana za prijave za sufinanciranje energetske obnove. Dosadašnje sufinanciranje obnove stambenih zgrada putem natječaja Fond za.

Ministarstvo graditeljstva email
U sklopu energetske obnove PPO Turnić, obnovljena je fasada izvedbom fasadnog. Moguće je ostvariti sufinanciranje jedne, dvije ili sve tri mjere energetske učinkovitosti. Još ništa od novih fasada i stolarije. Javni poziv za sufinanciranje obnove višestambenih zgrada?


Znači, država mi želi novčano pomoć ako želim staviti fasadu na kuću?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.