petak, 5. kolovoza 2016.

Motor brisača snaga

Motor brisača snaga Naime, u konkretnom slučaju, zanima me motor brisača za Zastavu. Motor iz pekača za kruh za okretanje ražanja s. Regulacija broja okretaja motora od brisaca.

Motor brisača snaga
Elektromotor za brisaèe - amper¾a - EDAboard. Spremljeno u privremenu memorijuSlično30. Znači zanima me koja mu je snaga ( u Watima ) kada radi non. Shodno tome se gleda koje snage izlaz od 12V sa napajanja treba da.


Motor brisača snaga
Motor od brisaca bi trebao biti oko 100W , a toliko moze da isporuci. Motor ventilatora za hladnjak je 100-150 w snage i imam osječaj da je preslab za. Motor brisača autobusa sa velikom šajbom ti je cca 500w. Taj motorić nema snage, jedva zavti dopola anoda ubrza. Kao što kolega kaže pogledaj koje ti snage motor, al taj punjač i nije tako slab. Vjerovatno neće raditi na adapteru jer je to motor od brisača. Monofazni elektromotor od ves masine sa cetkicama.


Mislio sam klincu na formulu sa pedalama, stavit motorič i akumulator, pa me zanima dal bi bio dovoljno jak ovaj od brisača. V = 480 W, neznam ali mislim da je to puno za motor od brisača.

Motor brisača snaga
Na motoru je postavljena osovina na kojoj je obavijena (jedan krug) sajla koja je cvrsto povezana na. Motorići od brisača su, koliko je meni poznato, puno manjih snaga. Nabavio sam motor od brisaca od auta pa sam mislio napravit da mi okrece razanj za pecenje odojaka, janjaca i sl. Nesto na 12 V 24 v 36 v 48 v da ima reduktor barem 500 w snage? Imam motor brisaca zadnjeg stakla sa Fiat Stila.


Ono sto je najbitnije je to, kolko snage taj motor treba da ima da ti pokrece transportni puz? Wasif Kahloon je napravio ovaj magnetski motor koji pokreće generator 3. Potrošnja zavisi od snage alternatora odnosno max amperaže koju. Motor je 12 V, ali neznam koja amperaža mora biti izlazna, tj. I misliš da je svejedno na koju žutu ću autoradio,a na koju motor od brisača za ražanj, može li se za ražanj staviti kabel okrugli.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.