subota, 6. kolovoza 2016.

Natječaj za pripravnički staž fizioterapeuta 2016

Natječaj za pripravnički staž fizioterapeuta 2016 Natječaj za prijam pripravnika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog. Početna » Natječaji » Natječaji za posao. Na radno mjesto stručna prvostupnica fizioterapije na određeno.

Natječaj za pripravnički staž fizioterapeuta 2016
NATJEČAJ ZA PRIJEM NA PRIPRAVNIČKI STAŽ. Javni natječaj za financiranje pripravničkog staža doktora medicine, doktora dentalne medicine, magistara farmacije i magistara medicinske biokemije u 2016. Popis ovlastenja za provođenje specijalističkog staza. Specijalizacija iz anesteziologije-lista pristupnika.
Natječaj za pripravnički staž fizioterapeuta 2016
KBC-a Sestre milosrdnice, po natječaju objavljenom u Narodnim novinama.


Natječaj – doktor dentalne medicine specijalist dentalne patologije s endodoncijom – 1 izvršitelj. Odluka o izboru - stručno osposobljavanje - prvostupnica. Stranica 4-Fizioterapeut Posao i karijera. HZZO-a prijavljujem na natječaj za pripravnički staž. OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA VINKOVCI RAVNATELJ Ur. Prije 10 sati - Obavijest kandidatima prijavljenim na natječaj za radno mjesto MEDICINSKA. Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu koja. Poslodavac: ZDRAVSTVENA USTANOVA ZA NJEGU I REHABILITACIJU.


Natječaj za pripravnički staž fizioterapeuta 2016
Na službenoj stranici bolnice natječaj je objavljen 4. Trenutno dostupni poslovi: fizioterapeut - Posao. Prilikom odabira kandidata za prijam na pripravnički staž zdravstvenih radnika. FIZIOTERAPEUT-PRIPRAVNIK-2 izvršitelja. Natjecaj za prijem u radni odnos lijecnik spec dermatologije i venerologije. Vezani dokumenti; Uvjeti natjecaja. Više o tome ovdje Hrvatska komora fizioterapeuta je isti tečaj bodovala s 20 bodova.


Medicinska sestra i fizioterapeut, a može raditi samo kao konobarica. Osim doktora medicine, koji su dobili zeleno svjetlo HZZO-a za plaćeni pripravnički staž, stažiranje će se do kraja godine. Posljednji natječaj za stažiranje raspisan je lani u studenome i tada sam se. Ivo Pedišić“ raspisala je niz natječaja za ukupno 159 novih zdravstvenih i ostalih djelatnika. Oni će raditi puno radno vrijeme i tako obavljati pripravnički staž. Bolnica raspisala natječaj za 32 pripravnika, te jednog višeg upravnog.


Pripravnički staž zdravstvenih radnika, dakle i fizioterapeuta, uređen je. GODINE PR-RAS AOP 060 Novi konto od 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.